Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel sugerează că Neymar şi Kylian Mbappe pot pleca de la PSG: "Vom găsi soluţii"

Thomas Tuchel sugerează că Neymar şi Kylian Mbappe pot pleca de la PSG: "Vom găsi soluţii"
Comentarii

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, sugerează că Neymar şi Kylian Mbappe pot pleca de pe Parc des Princes în această vară.

Cele două staruri de la PSG sunt dorite de Real Madrid, iar tehnicianul german admite că viitorul lui Neymar şi Mbappe este incert.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, în calitate de antrenor, da, mi-aş dori ca ei să fie aici în sezonul următor. Dar dacă nu se întâmplă asta, vom găsi soluţii", a declarat antrenorul parizienilor, citat de Marca.

Tuchel a comentat şi declaraţiile făcute de Kylian Mbappe în cadrul ceremoniei în care atacantul francez a primit trofeul pentru cel mai bun jucător al sezonului. Atacantul în vârstă de 20 de ani a anunţat că îşi doreşte să aibă mai multă responsabilitate, la PSG sau la alt club.

"Mbappe are obiective măreţe şi o mare încredere, de aceea a decis să ţină acel discurs. E foarte inteligent şi ştie ce face. Pe de altă parte, îl invit să preia mai multe responsabilităţi. Fiecare jucător este invitat să aibă mai multă responsabilitate. Nu trebuie să ceri acest lucru prin intermediul unui speech. E un jucător special, vrea să înscrie, să înscrie, să înscrie şi să aibă fiecare trofeu posibil", a adăugat Tuchel.

În vârstă de 20 de ani, Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017, atunci când a fost transferat de la AS Monaco, pentru 180 de milioane de euro. În cele două sezoane, francezul a adunat 86 de meciuri, 59 de goluri şi 32 de assist-uri.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare