Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l aminteşti? Gigi Becali l-a vrut cu disperare, dar fotbalistul a semnat cu Dinamo. INCREDIBIL unde a ajuns să joace! Cu ce formaţie a semnat

Ţi-l aminteşti? Gigi Becali l-a vrut cu disperare, dar fotbalistul a semnat cu Dinamo. INCREDIBIL unde a ajuns să joace! Cu ce formaţie a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Curtean a semnat prelungirea contractului cu necunoscuta formaţie Viitorul Şelimbăr.

În 2009, Alexandru Curtean era un nume la mare modă în fotbalul românesc. Gigi Becali oferea la acea vreme 1 milion de euro pentru transferul fotbalistului care impresiona la Gaz Metan Mediaş. N-a fost să fie pentru Curtean să joace la echipa lui Becali.

Alexandru Curtean încă un an la Viitorul Şelimbăr. Proiect ambiţios în zona Sibiului

Dorit în acea vreme şi de nemţii de la Hertha Berlin, Alex Curtean semna cu Poli Timişoara, formaţie care era o forţă în Liga 1 în acea perioadă şi care plătea 1.2 milioane de euro pentru transferuri său.  "Vă dau un milion de euro pe Curtean!", le-a propus patronul roş-albaştrilor conducătorilor de la Gaz, care însă nu au acceptat. "Vrem 1,5 milioane de euro!", au replicat aceştia. Aşa a ajuns Curtean la Timişoara, formaţie care îşi asigura serviciile jucătorului de 22 de ani, una dintre marile promisiuni ale fotbalului de la noi, la acea vreme.

După doi ani în Banat, Alex Curtean a ajuns la Dinamo Bucureşti. Cariera sa a continuat în Bulgaria, la Botev Plovdiv, şi după 12 meciuri a revenit în România la Poli Timişoara şi din nou Gaz Metan.

2016 l-a găsit pe Curtean la Atyrau, formaţie din Kazahstan, iar un an mai târziu, a revenit la Mediaş. După ce a evoluat în sezonul 2018-2019 la nou promovata pe atunci, FC Hermannstadt, Curtean pare aproape să-şi încheie o carieră care se anunţa extrem de promiţătoare, la modesta Viitorul Şelimbăr.  O formaţie cu ambiţii din judeţul Sibiu, care activează acum în Liga a treia duoă ce a promovat din Liga a patra. Înfiinţată abia acum patru ani, gruparea din comuna Şelimbăr este antrenată de Florin Maxim, fost jucător la Steaua, Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Sportul sau Petrolul.

”Clubul Viitorul Şelimbăr anunţă faptul că Alex Curtean şi-a prelungit contractul cu înca două sezoane competiţionale!”, a anunţat clubul Viitorul Şelimbăr.

Dintr-una din marile promisiuni ale fotbalului de la noi, cariera lui Curtean nu a cunoscut niciodată nivelul aşteptat. Joacă în liga a treia, la un nivel mic pentru ceea ce se aştepta de la el. Este coechipier cu Alexandru Neacşa, Marius Chindriş sau Bogdan Vişa, ultimul fiind şi căpitanul echipei. La Viitorul Şelimbăr, FC Hermannstadt a împrumutat nu mai puţin de opt ani. 

Afla mai multe despre: alexandru curteanfcsbviitorul şelimbărdinamo 

viewscnt
Articole similare