Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l aminteşti? Unul dintre starurile care a ajuns în Liga 1 a atins ”minimul carierei sale”. Ce face acum Timo Gebhart

Ţi-l aminteşti? Unul dintre starurile care a ajuns în Liga 1 a atins ”minimul carierei sale”. Ce face acum Timo Gebhartgalerie foto

Superliga

Comentarii

Timo Gebhart a fost unul dintre cele mai grele nume care au ajuns în fotbalul din Liga 1. Germanul nu l-a convins însă pe Gigi Becali.

Mijlocaşul de 31 de ani a fost considerat o mare speranţă a fotbalului german, mai ales că a luat titlul de campion european cu naţionala sub 19 ani. Au trecut 10 ani de atunci şi o serie de accidentări grave i-au blocat ascensiunea. De la acel moment, Gebhart tot încearcă să-şi regăsească forma, dar până acum n-a avut prea mult succes.

Între timp, a atins ”minimul carierei sale” potrivit presei germane. Fostul internaţional joacă la 31 de ani în echipa oraşului său natal, care ocupă penultimul loc în liga a patra germană. A jucat doar două meciuri în actuala stagiune, toate ca integralist, dar nu şi-a putut salva formaţia din pasa proastă pe care o traversează.

Gigi Becali nu a mai ştiut cum să scape de el la FCSB: "Să fie sănătos! N-are nicio legătură cu noi"

Adus de Laurenţiu Reghecampf la echipa lui Becali, Gebhart era văzut ca o mare lovitură pe piaţa transferurilor.

Unul dintre fotbaliştii germani foarte talentaţi la mijlocul anilor 2000, Gebhart a crescut la TSV 1860 Munchen, dar s-a remarcat la VfB Stuttgart şi FC Nurberg. De altfel, Nurnberg a fost echipa de la care Timo a ajuns în România, în speranţa că-şi va putea revitaliza cariera.

A bifat doar 7 meciuri la FCSB, fără vreo realizare diferită. Apoi a fost pus pe liber, după ce a fost văzut petrecand in club pana dimineata, pentru ca apoi sa se duca direct la un salon de masaj erotic.

"Nu e jucătorul nostru, n-are niciun fel de legatura. A semnat si el...El cu echipa a doua era si nu a jucat nici pe banca. Sa fie sanatos, mai are o luna, doua si pleaca in Germania", spunea Becali la acea vreme.

Afla mai multe despre: timo gebhartfcsb 

viewscnt
Articole similare