Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l mai aduci aminte pe Tosaint Ricketts? Fostul vârf al Timişoarei joacă încă fotbal la nivel înalt. Are şanse să joace şi la Cupa Mondială

Ţi-l mai aduci aminte pe Tosaint Ricketts? Fostul vârf al Timişoarei joacă încă fotbal la nivel înalt. Are şanse să joace şi la Cupa Mondialăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Tosaint Ricketts, atacantul canadian care a îmbrăcat între 2010 şi 2012 tricoul lui Poli Timişoara joacă încă fotbal la nivel înalt.

Puţină lume şi-l mai aduce aminte pe Tosaint Ricketts, o prezenţă exotică în campionatul intern în urmă cu 7-8 ani. Canadianul a evoluat la Poli Timişoara, formaţie pentru care a marcat de şase ori în 24 de meciuri.

După experienţa din Banat, Ricketts s-a transferat la Valerenga în Norvegia, apoi a mai evoluat pentru Sandnes, Bucaspor, Hapoel Haifa, Boluspor, Toronto FC, Suduva şi acum, Vancouver Whitecaps FC, formaţie care joacă în Major League Soccer.

Mai mult, în ciuda vârstei sale, Tosaint Ricketts este încă internaţional canadian. Are 59 de selecţii pentru naţionala ţării sale şi 16 goluri. Interesant este că fotbalistul care a marcat de două ori în Europa League pentru Politehnica a fost convocat la naţională pentru prima dată, chiar pe vremea când evolua în România. In 2017 a făcut parte din lotul Canadei pentru Gold Cup, iar în prezent face parte din lotul lărgit al canadienilor, antrenaţi de britanicul John Hardman.

Printre coechipierii săi celebri se număra fotbalişti precum Alphonso Davies (Bayern Munchen), Jonathan David (Gent), Scott Arfield (Rangers), Milan Borjan (Steaua Roşie, ex FC Vaslui), Junior Hoilett (Cardiff City) sau Atiba Hutchinson (Beşiktaş).

Naţionala Canadei a pierdut recent ultimul meci internaţional contra Statelor Unite, dar are şanse de calificare la Cupa Mondială.  

Afla mai multe despre: tosaint ricketts 

viewscnt
Articole similare