Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l mai aminteşti? FOTO INCREDIBIL | Cum a ajuns să arate acum "durul" Albert Duro, primul albanez din istoria Stelei!

Ţi-l mai aminteşti? FOTO INCREDIBIL | Cum a ajuns să arate acum "durul" Albert Duro, primul albanez din istoria Stelei!galerie foto

Superliga

Comentarii

- Titlul în Liga 1 se decide pe Telekom Sport! FCSB - Astra şi CFR - Viitorul sunt LIVE, duminică seară, de la 20:45 -

FCSB a perfectat astăzi transferul internaţionalului albanez Kamer Qaka, achiziţionat de la CSM Poli Iaşi pentru 450.000 de euro.

Qaka a impresionat în acest sezon la gruparea moldavă, iar evoluţiile bune i-au adus debutul în naţionala Albaniei şi transferul la cea mai bogată echipă a României.

Qaka nu e însă primul albanez care reuşeşte să se impună în Liga 1.

Cel mai cunoscut conaţional al lui Qaka care a jucat în România este fără îndoială mijlocaşul Sulejman Demollari, care a evoluat la Dinamo între 1991 şi 1995 şi a impresionat cu calităţile sale. Demollari a devenit campion al României cu Dinamo, în 1992, atunci când roş-albii au terminat campionatul neînvinşi, iar internaţionalul albanez a reuşit nu mai puţin de 18 goluri.

Albert Duro, "durul" Stelei
În memoria microbiştilor români rămâne cu siguranţă şi mijlocaşul defensiv Albert Duro, care semna cu Steaua în 1998 şi era considerat unul dintre cei mai duri jucători din Liga 1.

Cu un look pe măsura calităţilor sale fizice, Duro impresiona prin determinare şi a rămas la Steaua până în 2001, după care a mai avut o experienţă în România, la FC Naţional.

Acum, la ani distanţă, Duro s-a apucat de antrenorat, iar imaginea sa e departe de cea avută ca jucător: pletele au dispărut şi au lăsat locul unui început de calviţie.

Albert Duro a devenit antrenor secund la TV Glaishammer, o echipă de amatori din Nurnberg, care joacă în ligile inferioare ale Germaniei. Fostul jucător albanez îl ajută pe principalul Adrian Buortesch, dar este şi antrenor la echipa a doua a clubului. Nemţii sunt încântaţi de mutarea pe care au făcut-o.

”Albert este un tip minunat. Vorbeşte fluent limba română, dar înţelege şi germana, dar mai ales are ochi pentru fotbal”, declara Adrian Buortesch, antrenor principal la TV Glaishammer.

LIVE VIDEO Marseille - Atletico Madrid. Finala Europa League se vede la Telekom Sport, miercuri, ora 21:45

 Galerie foto

Afla mai multe despre: albert duroqakademollaritransferplete duro 

viewscnt
Articole similare