Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l mai aminteşti pe Gigel Coman? Fostul stelist e gata să revină în Liga 1, la 39 de ani

Ţi-l mai aminteşti pe Gigel Coman? Fostul stelist e gata să revină în Liga 1, la 39 de ani

Superliga

Comentarii

Dacă Francesco Totti a putut să joace la Roma, în Serie A, până la 41 de ani, de ce n-ar face-o şi un român în Liga 1?

La 39 de ani, Gigel Coman evoluează în liga secundă la Metaloglobus şi se gândeşte la promovare, nu la retragere.

Gigel Coman, fostul mijlocaş al celor de la FC Naţional, Timişoara sau FCSB, are 39 de ani, evoluează în liga a doua, la Metaloglobus şi are gânduri mari. Nu vrea meci de retragere şi îşi face planuri să mai joace cu granzii campionatului măcar un sezon.

” Sunt la prima tinereţe, nu mai am aceeaşi dorinţă ca atunci când eram puştan, dar încerc să nu se vadă atât de mult” – Gigel Coman, mijlocaş Metaloglobus.

Coman cochetează şi cu antrenoratul şi face echipă cu Bogdan Argeş Vintilă, pe care-l ajută cu experienţa acumulată în peste 30 de ani de fotbal.
” Este mai greu pe bancă, în teren transmiţi mai uşor indicaţiile, te percep jucătorii altfel, pe bancă e distanţa mai mare, sunt şi spectatorii...Oricum, în caz de promovare, jucătorul Gigel Coman va încasa prima de obiectiv. Deocamdată, însă, încercăm să ne menţinem în liga a doua, apoi la anul atacăm promovarea. Noi ne gândim la fiecare meci, ne dorim să avem cât mai multe puncte” - Gigel Coman, mijlocaş Metaloglobus.

Coman are la Metaloglobus coechipieri care nici nu erau născuţi când el ajungea în finala Cupei României şi termina campionatul pe locul doi cu FC Naţional. Tocmai de aceea, având atâţia tineri în lot, echipa a şchiopătat în prima parte a sezonului.

”Stăm de vorbă cu jucătorii zi de zi, suntem la liga a doua, este alt nivel, trebuie să-i ţinem în priză. Anul trecut am jucat 25 de meciuri tur-retur în liga a treia, acum avem 38 de etape. Este un sezon mult mai intens decât precedentul” - Gigel Coman, mijlocaş Metaloglobus.

Golgheterul echipei vrea să se răzbune pe FCSB

Nu doar Gigel Coman şi-a stabilit strategia pentru Liga 1. Şi jucătorii lui visează cu ochii deschişi la momentul la care se vor duela cu granzii fotbalului românesc.  Unul dintre ei, Valentin Ghenovici, golgheterul de 24 de ani de la Metaloglobus, fotbalist cedat de  FCSB.

”Mi-aş dori să joc împotriva celor de la FCSB. Aş vrea să-i bat, sunt stelist de mic, dar asta nu ale legătură. Într-un meci direct cu ei vreau să mă duelez cu Ovidiu Popescu sau Pintilii. Nu sunt eu cu driblingul, dar aş putea face diferenţa cu un şut sau cu o pasă de gol” – Valentin Ghenovici,  mijlocaş Metaloglobus.

Afla mai multe despre: gigel comanmetaloglobuspromovareliga 1 

viewscnt
Articole similare