Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţi-l mai aminteşti pe Mansour "Omul Foarfecă"? Unde a ajuns să joace fostul atacant al Timişoarei! Are 17 goluri în 6 meciuri

Ţi-l mai aminteşti pe Mansour "Omul Foarfecă"? Unde a ajuns să joace fostul atacant al Timişoarei! Are 17 goluri în 6 meciuri

Fotbal intern

Comentarii

Publicaţia spaniolă Ultimahora.es prezintă astăzi povestea atacantului senegalez Mansour Gueye (31 de ani), după ce fostul jucător al Timişoarei le-a atras atenţia cu performanţele din acest sezon.

 
Vârful care impresiona în tricoul Timişoarei la mijlocul anilor 2000 şi primea porecla "Omul Foarfecă", după ce reuşea să înscrie spectaculos în meciurile cu Steaua şi Dinamo a ajuns să joace în ultima ligă a fotbalului regional din Insulele Baleare, la gruparea Santa Ponsa Talarrubias.

Mansour are 17 goluri înscrise în cele şase meciuri jucate în acest sezon, zece dintre ele fiind reuşite în ultimele două etape.



"Intenţia lui este să rămână pe insulă şi să încerce să redevină jucătorul care uimea în România! Noul său club ştie că nu-l va putea ţine mult dacă continuă la acest nivel, dar în acest moment se bucură de evoluţiile lui", notează sursa citată.

Spaniolii amintesc de interesul Stelei pentru Mansour, dar şi de motivul incredibil pentru care transferul său de la Poli în Ghencea nu s-a mai realizat: "cel care urma să-i fie patron (n.r. Gigi Becali) i-a impus să renunţe la religia sa şi să devină creştin".
 

Afla mai multe despre: mansour gueyetimisoarasteaua,  

viewscnt
Articole similare