Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiberiu Şerban a ieşit din închisoare! A fost arestat după ce şi-a bătut şi ameninţat cu cuţitul prietena

Tiberiu Şerban a ieşit din închisoare! A fost arestat după ce şi-a bătut şi ameninţat cu cuţitul prietena

Fotbal

Comentarii

Tibi Şerban a fost eliberat condiţionat din închisoare! Acesta a fost etichetat drept un caz pierdut, devenind cel care nu mai poate fi salvat. Şi-ar fi bătut prietena, s-ar fi dezbrăcat pe stradă, ar fi avut spasme şi crize de epilepsie. Ambulanţa l-ar fi luat chiar din stradă, de mai multe or

"Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: «Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»! L-au ajutat toţi din oraş. «Pinalti» l-a pus paznic la ştrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal.
 
L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele». Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani', povesteşte pentru Libertatea, un prieten din Piatra-Neamţ al fostului mijlocaş central, înainte ca acesta să fie arestat.

Afla mai multe despre: tiberiu şerban 

viewscnt
Articole similare