Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Étienne Capoue le-a luat faţa starurilor Bruno Fernandes, Cavani sau Pogba şi a cucerit trofeul pentru jucătorul finalei Europa League

Étienne Capoue le-a luat faţa starurilor Bruno Fernandes, Cavani sau Pogba şi a cucerit trofeul pentru jucătorul finalei Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Mijlocaşul francez Étienne Capoue, de la Villarreal, a fost desemnat jucătorul finalei Europa League.

În vârstă de 32 de ani, Capoue joacă la Villlarreal din decembrie 2020, când a venit de la Watford.

Villarreal a câştigat pentru prima dată Europa League, miercuri seară, la Gdansk, după ce a învins-o pe Manchester United la loviturile de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United.

La loviturile de departajare, la care scorul a fost 11-10, au marcat pentru Villarreal G. Moreno, Raba, Alcacer, A. Moreno, Parejo, Moi Gomez, Albiol, Coquelin, Gaspar, Torres şi Rulli, iar pentru United au înscris Mata, Telles, Fernandes, Rashford, Cavani, Fred, James, Shaw, Tuanzebe şi Lindelof. De Gea a ratat.

Unai Emery, performerul unei triple istorice cu Sevilla în 2014, 2015 şi 2016, s-a aflat în ultimul act pentru a cincea oară în 8 ani.

 

Afla mai multe despre: capoue 

viewscnt
Articole similare