Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ţigan român". Stanciu, victima unui atac rasist în Rangers - Slavia, anunţă presa din Cehia! UEFA ar fi intervenit

"Ţigan român". Stanciu, victima unui atac rasist în Rangers - Slavia, anunţă presa din Cehia! UEFA ar fi intervenit

Stranieri

Comentarii

Au ieşit scântei la returul dintre Rangers şi Slavia Praga, din Europa League, în duelul dintre românii Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu. UEFA a deschis o anchetă după acuzaţiile cehilor, iar acum noi informaţii au apărut. Conform presei din Cehia, Nicolae Stanciu ar fi fost victima unui atac rasist.

Slavia Praga s-a calificat în sferturile Europa League, după o dublă cu Rangers în care Nicolae Stanciu a strălucit. Mijlocaşul român a marcat două goluri frumoase, de la distanţă, dar dubla a fost umbrită de un presupus scandal rasist, dar şi de o agresiune fizică asupra unui jucător al campioanei Cehiei. 

Nicolae Stanciu, victima unui atac rasist în Rangers - Slavia Praga?

Ianis Hagi şi Nicolae s-au duelat în urmă cu o săptămână în optimile Europa League, iar acum s-au întâlnit la naţionala României, pentru meciurile din startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Meciul din Scoţia s-a lăsat cu scandal, după ce Ondřej Kúdela şi Glen Kamara s-au certat pe teren. Primul şi-a acoperit gura cu mâna şi l-ar fi insultat pe jucătorul lui Rangers. Apoi, fotbalistul Slaviei ar fi fost bătut pe tunelul stadionului. UEFA a deschis o anchetă, pentru a afla ce s-a întâmplat. 

Recent, au apărut noi informaţii, de această dată legate de românul Nicolae Stanciu. Publicaţia cehă Efotbal.cz, care citează Slavistickez, susţine că internaţionalul român a fost victima unui atac rasist venit din partea campioanei Scoţiei. 

UEFA şi-ar fi adăugat la dosar şi cazul lui Nicolae Stanciu, care ar fi fost numit "ţigan român", mai notează sursa citată. 

Oficialul Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdík, a distribuit pe reţelele de socializare imagini cu Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu, la antrenamentul echipei naţionale a României şi a avut un mesaj:

"Fotbalul înseamnă bucurie, euforie, emoţie şi conectează fanii. Slavia şi Rangers au reuşit opusul. Ne pare rău. Poate că într-o zi vom reuşi să ne rezolvăm disensiunile precum aceşti doi mari jucători români de la ambele cluburi", a transmis conducătorul campioanei Cehiei. 

Perioadă excelentă pentru Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu

Cei doi internaţionali români au avut un sezon bun. Ianis Hagi a luat titlul cu Rangers, în Scoţia, a devenit unul dintre favoriţii fanilor, iar în meciul cu Macedonia de Nord a înscris golul victoriei României, cu 3-2. 

De cealaltă parte, Nicolae Stanciu s-a specializat în execuţii superbe din lovitură liberă şi de la distanţă şi poate deveni din nou campion în Cehia. 

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalanicolae stanciu tigan romannicolae stanciu rasismrangers slavia pragaianis hagi 

viewscnt
Articole similare