Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiger Woods a revenit acasă după un accident serios de maşină. Jucătorul de golf a suferit mai multe intervenţii chirurgicale

Tiger Woods a revenit acasă după un accident serios de maşină. Jucătorul de golf a suferit mai multe intervenţii chirurgicale
Comentarii

Jucătorul de golf Tiger Woods a revenit acasă după accidentul de maşină suferit la 22 februarie, în California, informează BBC.

Americanul în vârstă de 45 de ani a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală după ce a suferit fracturi la picioare, în urma accidentului.

Tiger Woods a revenit acasă după un accident serios de maşină

"Mă bucur să anunţ că m-am întors acasă, continuându-mi recuperarea. Sunt foarte recunoscător pentru valul de sprijin şi încurajare pe care l-am primit în ultimele săptămâni. Mă voi recupera acasă şi voi lucra pentru a deveni mai puternic în ficare zi", jucătroul de golf, miercuri, pe Twitter.

Woods, care se recupera după o operaţie la spate în momentul accidentului, a fost găsit inconştient şi cu faţa acoperită de sânge, la faţa locului. Poliţia din Los Angeles a precizat că nu există dovezi că sportivul ar fi cosumat droguri sau alcool în momentul accidentului.

Jucătorul de golf a suferit mai multe intervenţii chirurgicale

"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare", a declarat agentul său, Mark Steinberg.

Acesta a precizat că Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Maşina a suferit avarii grave "după ce s-a răsturnat, fără ca niciun alt vehicul să pară implicat în accident", se arată într-un comunicat al poliţiei. Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a trebuit să fie extras din maşină de către pompieri care au folosit echipamente de descarcerare.

După ce a fost scos din epava autovehiculului, Tiger Woods a fost dus la un spital din apropiere cu o ambulanţă, au precizat autorităţile care au investigat accidentul.

Afla mai multe despre: tiger woods 

viewscnt
Articole similare