Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tiger Woods va reveni în competiţie la sfârşitul lunii noiembrie

Tiger Woods va reveni în competiţie la sfârşitul lunii noiembrie

Alte sporturi

Comentarii

Tiger Woods, starul american al golfului, îşi va face revenirea în competiţie la finele lunii noiembrie, după o absenţă de nouă luni, cu ocazia "Hero World Challenge", un turneu organizat în Bahamas de fundaţia sa, informează AFP.

Câştigătorul a 14 turnee majore, Woods nu a mai jucat din luna februarie a acestui an, din cauza problemelor recurente la spate, care l-au ţinut deja departe de circuitul profesionist timp de 14 luni, în perioada 2015-2016.

"Sunt încântat să mă întorc în golful competitiv la Hero World Challenge. Albany este cadrul perfect şi va fi extraordinar să evoluez pe acest parcurs minunat", a precizat Woods într-un comunicat.

Hero World Challenge, care regrupează cei mai buni 18 jucători ai momentului, printre care Dustin Johnson şi Jordan Spieth, numărul 1, respectiv numărul 2 mondial, a fost deja teatrul unei prime tentative de "come back" a lui Woods, în urmă cu un an. El a participat apoi la Farmers Insurance Open, unde a fost eliminat după turul al doilea, înainte de a fi constrâns să abandoneze în luna februarie la Openul Dubaiului.

Fostul "rege" al golfului mondial, care a avut doar reveniri sporadice în competiţie după 2014, când a efectuat prima dintre cele patru operaţii la spate, şi-a reluat antrenamentele normale de două săptămâni, postând pe reţelele de socializare o înregistrare video în care poate fi văzut lovind mingea cu toată forţa.

Afla mai multe despre: woodsgolfrevenireanunt 

viewscnt
Articole similare