Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tigroaicele” o vor în continuare pe Cristina Neagu în echipă: ”Unele jucătoare sunt aici datorită ei. E cel mai mare star din handbal”

”Tigroaicele” o vor în continuare pe Cristina Neagu în echipă: ”Unele jucătoare sunt aici datorită ei. E cel mai mare star din handbal”

Handbal

Comentarii

Chiar dacă este accidentată şi nu se ştie dacă îşi va prelungi contractul cu CSM Bucureşti, Cristina Neagu este rugată de colege să nu plece de la campioana României.

CSM nu traversează cea mai bună perioadă pe plan european, iar ”tigroaicele” abia o aşteaptă pe Cristina Neagu.

Dragana Cvijic speră ca Neagu să-şi prelungească înţelegerea cu CSM Bucureşti şi are cuvinte de laudă pentru starul naţionalei.

Marea mea dorinţă este ca ea să rămână aici şi pentru sezonul viitor deorece eu sunt la Bucureşti datorită ei. Pentru mine este o plăcere să joc alături de cea mai bună jucătoare din lume. Va fi şi anul acesta, sunt sigură. Sper că va rămâne pentru că aşa voi fi fericită şi sunt sigură că şi restul fetelor le-ar plăcea să joace alături de Cristina. Pentru că unele jucătoare sunt aici datorită Cristinei, nu că le-ar plăcea România sau ceva de genul. Cred că e cel mai mare star din handbal. Ar trebui să vă bucuraţi că o aveţi şi ar trebui să o susţineţi deoarece este foarte greu în afara terenului, atunci când oamenii te judecă în funcţie de salariu sau pentru beneficiile pe care ţi le aduce handbalul, dar dacă mă întrebaţi pe mine, eu cred că ea merită mai mult. Mai mult decât are acum pentru că ea este una la un milion”, a spus Dragana Cvijic, la revenirea CSM-ului în ţară. 

Afla mai multe despre: neagudraganacsm 

viewscnt
Articole similare