Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Tigroaicele”, sete de revanşă înaintea meciului cu Ferencvaros: „Să arătăm cine e CSM!”. Cum comentează Carmen Martin şi revenirea lui Per Johansson | VIDEO

„Tigroaicele”, sete de revanşă înaintea meciului cu Ferencvaros: „Să arătăm cine e CSM!”. Cum comentează Carmen Martin şi revenirea lui Per Johansson | VIDEO

Handbal

Comentarii

Handbalistele lui CSM Bucureşti nu uită şi nu iartă. La primul meci din grupele principale, „tigroaicele” au suferit cea mai grea înfrângere a sezonului din Liga Campionilor. La Budapesta, Ferencvaros s-a impus cu scorul de 33-23.

Înaintea returului din Sala Polivalentă din Bucureşti, CSM Bucureşti se află pe locul 4 în grupa 2, cu şapte puncte, unul mai puţin decât ocupantele primelor trei locuri şi patru peste adversara pe care o întâlneşte vineri, de la ora 18:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Acesta va fi primul meci de la revenirea în staff-ul tehnic al lui Per Johansson. Suedezul a semnat cu „tigroaicele” până la finalul acestui sezon şi îl va ajuta pe antrenorul principal, Adrian Vasile. Cu Johansson la timonă, CSM a cucerit două medalii de bronz în Liga Campionilor, în 2017 şi 2018. 

Cei doi tehnicieni, care lucrează împreună şi la naţionala Muntenegrului, au ca obiectiv câştigarea tuturor trofeelor interne şi calificarea în Final Four-ul de la Budapesta! 

„(Aveţi un nou antrenor, Per Johansson...)

Da, avem. Pentru mine este a doua oară când lucrez cu el, aşa că este o adevărată plăcere să îl avem din nou alături de noi. 

(Este un avantaj faptul că el le cunoaşte pe jucătoare iar voi îl cunoaşteţi pe el?)
Cred că este. Este bine pentru că Adi a fost singur pe bancă şi i-a fost destul de greu, nu numai lui, ci oricărui antrenor i-ar fi fost la fel. Cu cât mai mult ne poate ajuta, cu atât mai bine. 

(Tu te-ai întors, cum te simţi?)
M-am întors pe jumătate. Încerc să revin, este dificil, încerc să fiu 100% la fiecare antrenament, mă străduiesc, uneori îmi iese, alteori nu, dar mă străduiesc să fiu alături de echipă şi sunt fericită că mă pot antrena alături de ele. 

(Speraţi să mergeţi în Final Four alături de Adi Vasile şi Per Johansson?) 
Sper, mai ales că am mai reuşit acest lucru o dată. Putem să o facem din nou.

(Cum va fi cu Per şi cu Adi?)
Va fi la fel ca până acum. Lucrurile sunt sub control.  El se descurcă foarte bine cu noi (n.r. Adi Vasile).

Cred că va fi de mare ajutor din punct de vedere psihologic, fizic şi desigur, la jocul de handbal.

(Va fi o revanşă cu Ferencvaros?)
Jucăm acasă şi trebuie să arătăm cine e CSM. 

Acela a fost un meci deja jucat şi nu avem cum să-l reparăm, dar acum putem câştiga”, a declarat Carmen Martin înaintea partidei CSM Bucureşti - Ferencvaros, din grupele principale ale Ligii Campionilor. 

  • CSM Bucureşti - Ferencvaros se joacă în direct pe Telekom Sport 1, vineri, de la ora 18:30

Afla mai multe despre: handballiga campionilorcsm bucurestiferencvaros 

viewscnt
Articole similare