Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişoara Saracens se impune pe final de meci în faţa Stelei

Timişoara Saracens se impune pe final de meci în faţa Stelei

Rugby

Comentarii

Timişoara a reuşit o victorie pe final de meci pe terenul Stelei, scor 18-16. Asta în condiţiile în care, o bună bucată de timp, a fost condusă cu 7-0 de formaţia roş-albastră.

Partida restanta din etapa a 11-a, dintre Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens va fi una de foc, fata in fata urmand sa se afle ocupantele primelor doua pozitii in clasamentul SuperLigii, militarii fiind liderii la zi ai competitiei.

LIVE VIDEO Steaua - Timişoara Saracens Superliga Telekom Sport 2

Steaua Bucuresti s-a impus etapa trecuta pe Arena Zimbrilor, dovedind ca in acest sezon este o echipa constanta si capabila sa revina in joc indiferent de rezultat, succesul fiind unul istoric, in premiera pe terenul zimbrilor, in SuperLiga, timisorenii urmand a se deplasa in Ghencea dupa victoriile cu Dinamo, respectiv Universitatea Cluj, ambele pe propriul teren.

LIVE VIDEO Steaua - Timişoara Saracens Superliga Telekom Sport 2

In SuperLiga, Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens s-au intalnit de 18 ori, sase succese fiind obtinute de ros-albastri, 11 de catre banateni, o singura disputa terminandu-se la egalitate. Singura remiza dintre cele doua echipe s-a consemnat in turul acestui sezon, rezultat 15-15, cand, dupa un joc incrancenat, toate punctele au venit din tentative de tinta.

Afla mai multe despre: rugbysteauatimisoarasaracens 

viewscnt
Articole similare