Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişorenii speră într-o minune, dar ştiu că n-au nicio şansă: "Trebuie să ieşim demni, atât!"

Timişorenii speră într-o minune, dar ştiu că n-au nicio şansă: "Trebuie să ieşim demni, atât!"
Comentarii

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că speră ca formaţia bănăţeană, care mai are doar şanse teoretice de a se salva de la retrogradare, să iasă cu fruntea sus din ultimul meci, programat sâmbătă, cu Concordia, la Chiajna.

''M-aş bucura să ieşim cu fruntea sus după acest meci. Să ieşim demni, deoarece a fost un play-out destul de agitat, cu probleme de toate felurile. Ştiu că mă veţi întreba dacă mai credem în salvare, şi aşa cum am zis că în fotbal totul se poate schimba în orice minut, mai credem şi în minuni. Mergem la Chiajna să ne jucăm şansa. Abordăm meciul la victorie, indiferent de rezultatul de la Juventus - FC Voluntari, eu sper să câştigăm cele trei puncte. Chiar dacă avem probleme foarte mari de efectiv, mergem încrezători că putem face un rezultat bun'', a spus Neaga, citat de site-ul oficial al clubului.

Poli trebuie să învingă în ultima rundă, la Chiajna, iar FC Voluntari să piardă contra celor de la Juventus Bucureşti pentru a se salva de al retrogradarea directă.

Afla mai multe despre: timisoaraneagaretrogradarechiajna 

viewscnt
Articole similare