Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişorenii sunt mulţumiţi cu egalul obţinut la Craiova: ”Un punct care ne dă speranţe”. Cum s-a răzbunat Straton pe olteni: ”Asta m-a motivat”

Timişorenii sunt mulţumiţi cu egalul obţinut la Craiova: ”Un punct care ne dă speranţe”. Cum s-a răzbunat Straton pe olteni: ”Asta m-a motivat”
Comentarii

Poli Timişoara a terminat la egalitate meciul de pe terenul Craiovei, scor 1-1, iar bănăţenii sunt mulţumiţi cu remiza obţinută pe ”Ion Oblemenco”.

Antrenorul Leo Grozavu şi-a felicitat elevii pentru jocul bun pe care l-au făcut şi anunţă că punctul obţinut la Craiova e unul de moral.

Astăzi am avut multă şansă. Este un punct care ne dă speranţe. Îmi felicit băieţii. Nu numai Straton a jucat bine astăzi, ci şi ceilalţi jucători. Îl felicit, a salvat multe baloane. Ambele goluri au fost frumoase, şi Enescu, şi Dimitrov au marcat senzaţional. A fost un meci excelent! Pe un astfel de stadion, ca la Craiova, te simţi fotbalist. Fără să supăr pe cineva, am găsit foarte multe probleme. Sperăm ca şi la anul să fim prezenţi în Liga 1. Dacă eşti corect cu fotbalul ai şi rezultate”, a spus Leo Grozavu, antrenorul timişorenilor, la Telekom Sport.

Şi Straton, portar care a făcut minuni între buturi, e de acord că Timişoara a obţinut un rezultat important în această seară.

Am fost dezamăgit de modul în care am fost tratat în ultimul an de contract cu Craiova, iar acum am fost aşa motivat să apăr bine. Am luat un punct care ne dă încredere şi sper cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu ajutorul lui Mister să terminăm cât mai sus în clasament.

În momentul de faţă, Timişoara este foarte bine cu banii. Este o situaţie acceptabilă, dar nu aş vrea să mai intru în astfel de detalii”, a spus Bogdan Straton, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: timisoarastratongrozavu 

viewscnt
Articole similare