Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timo Werner şi-a ales viitoarea echipă. Anunţul făcut de presa germană

Timo Werner şi-a ales viitoarea echipă. Anunţul făcut de presa germană

Bundesliga

Comentarii

Conform BILD, Timo Werner vrea să joace pentru FC Liverpool şi sub comanda lui Jurgen Klopp.

Atacantul lui RB Leipzig s-ar fi decis în privinţa viitorului său, scrie presa germană. BILD anunţă că Liverpool a câştigat lupta cu Bayern, Real Madrid sau Barcelona, iar marele avantaj al coromoranilor ar fi fost chiar Jurgen Klopp, tehnicianul german sub comanda căruia Werner este decis să-şi continuie cariera la cel mai înalt nivel.

Atacantul german are o clauză de 60 de milioane de euro în contractul cu Leipzig, scadent în 2023, dar clauza este valabilă doar până la 15 iunie, iar Liverpool nu este dispusă momentan să plătească această sumă, din cauza crizei economice care a fost provocată de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, germanii dau asigurări că cele două cluburi vor ajunge la un acord, iar Werner va juca pe Anfield Road.

În vârstă de 24 de ani, Timo Werner a avut evoluţii impresionante în acest sezon, înainte ca pandemia de COVID-19 să suspende fotbalul european. 27 de goluri şi 12 assist-uri a strâns Werner pentru Leipzig, în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: timo werner 

viewscnt
Articole similare