Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timp de 4 zile, campioni din zece ţări se vor lupta să cucerească Carpaţii

Timp de 4 zile, campioni din zece ţări se vor lupta să cucerească Carpaţii

Ciclism

Comentarii

În perioada 21-24 septembrie 2017, Complexul Cheile Grădiştei - Fundata, din judeţul Braşov, devine scena unui spectacol de ciclism montan de înaltă calitate. Wild, Rugged, EPIC.

Adrenalina va atinge cote maxime în aceste zile, pe cărările sălbatice ale munţilor Carpaţi! Rideri de top din 10 ţări şi de pe două continente se pregătesc să concureze la prima ediţie a CARPATHIAN MTB EPIC, eveniment organizat de ACS MPG. 

Cicliştii se vor lupta să cucerească Carpaţii în această competiţie ce se va desfăşura în 3 etape, pe o distanţă totală de 157 kilometri şi cu o diferenţă de nivel de 5.750 metri. Numeroase provocări şi probe tehnice îi vor aştepta pe traseele amenajate în Parcurile Naţionale Bucegi şi Piatra Craiului, cu privelişti spectaculoase. 

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 21 septembrie a.c., la ora 10:00, când se vor putea ridica pachetele competiţionale, iar totodată activităţi multiple vor fi accesibile riderilor şi susţinătorilor lor în cadrul Race Village, amenajat la Cheile Grădiştei - Fundata, o locaţie de nivel Olimpic. Apoi, la ora 16:30 se va da Startul în cursa opţională de calificare XCO, de 5 km, în urma căreia se va determina ordinea cicliştilor din prima zi de concurs, respectiv în Etapa 1. 

Eforturile celor mai rapizi rideri de a cuceri Carpaţii, în cadrul acestei aventuri spectaculoase la CARPATHIAN MTB EPIC, vor fi răsplătite cu premii generoase în bani, în sumă de 12,540 euro, dar şi în produse, valoarea totală ajungând la aproximativ 30.000 euro, precum şi medalii cu design special. Câştigătorul acestei super competiţii pe etape la categoria Elite, 19+ ani, va primi un premiu în bani, în sumă de 2.050 euro.

Afla mai multe despre: cheile grădişteiconcurscompetitieciclism montanaventura 

viewscnt
Articole similare