Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timpul i s-a scurs lui Ronald Koeman! Tehnicianul va fi demis imediat ce Barcelona îi găseşte un înlocuitor. Cine se află pe lista catalanilor

Timpul i s-a scurs lui Ronald Koeman! Tehnicianul va fi demis imediat ce Barcelona îi găseşte un înlocuitor. Cine se află pe lista catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a debutat cu stângul în noul sezon, iar conducerea plănuieşte deja să îl demită pe Ronald Koeman.

Actualul sezon are să fie unul dintre cele mai grele din ultimii 20 de ani pentru Barcelona. Cu Leo Messi şi Antoine Griezmann plecaţi la PSG şi Atletico Madrid respectiv, înlocuitorii acestora nu se ridică la acelaşi nivel, astfel că valoarea echipei a scăzut drastic.

Timpul i s-a scurs lui Ronald Koeman!

În afara lui Memphis Depay, clubul catalan nu are vreun adevărat star în atac. Ansu Fati şi Ousmane Dembele sunt mai mult decât predispuşi accidentărilor, astfel că De Jong şi Braithwaite, fotbalişti mult sub nivelul obişnuit al Barcelonei, vor fi de bază în acest sezon.

În ciuda lotului subţire, conducerea formaţiei iberice îl învinuieşte pe antrenor pentru prestaţiile slabe şi deja plănuieşte să îl demită, anunţă jurnalistul Joan Velhis. Imediat ce un înlocuitor competent este găsit, tehnicianul batav are să fie înlocuit.

Cine se află pe lista catalanilor

Iar patru nume ar fi pe lista formaţiei ”blaugrana”, conform altui jurnalist, catalanul Gerard Romero. Antonio Conte este singurul dintre aceştia cu rezultate cu adevărat impresionante. Xavi Hernandez este dorit de mai mulţi ani, dar a preferat să rămână în Qatar până acum, în timp ce Andrea Pirlo apare şi el pe lista catalanilor.

Dacă Xavi este o legendă a Barcei, iar Conte un antrenor de clasă mondială, numele lui Pirlo apare surprinzător printre opţiunile catalanilor, având în vedere că sezonul trecut a fost primul pentru el ca antrenor. Italianul a condus-o pe Juventus, care spera la un al zecelea titlu consecutiv, către locul patru şi a fost înlocuit rapid de Allegri.

Ultimul nume, şi cel mai surprinzător dintre acestea, este Phillip Cocu. Ultimul angajament al lui batavului a fost în a doua ligă britanică, la Derby, unde a fost demis în noiembrie 2020, din pricina lipsei de rezultate. De atunci, tehnicianul de 50 de ani este liber de contract şi este considerat pentru banca Barcelonei doar datorită perioadei petrecute ca jucător pe Camp Nou, între 1998 şi 2004.

Picătura care a umplut paharul pentru conducerea catalană a fost egalul, acasă, cu Granada. Oaspeţii au condus tot meciul pe Camp Nou şi au fost la un pas de victorie, înainte ca fundaşul Araujo să o salveze pe Barca în minutul 90.

Afla mai multe despre: barcelonaronald koemanandrea pirlophillip cocuantonio contexavi hernandez 

viewscnt
Articole similare