Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ţinând cont că nu prea a jucat..." VIDEO | Reacţie fabuloasă a CFR-ului după despărţirea de Baptista. De ce n-a putut "Bestia" să ajute campioana

"Ţinând cont că nu prea a jucat..." VIDEO | Reacţie fabuloasă a CFR-ului după despărţirea de Baptista. De ce n-a putut "Bestia" să ajute campioana

Superliga

Comentarii

Julio Baptista a plecat de la CFR Cluj după şapte luni şi doar 42 de minute strânse în tricoul campioanei, în toate competiţiile.

Fostul jucător de la Sevilla, Arsenal sau Real Madrid a fost mai mult accidentat  şi a plecat de la CFR fără să fi avut vreo realizare notabilă, lucru recunoscut cu sinceritate şi de tehnicianul Alin Minteuan.

"Ţinând cont că n-a prea jucat... nu putea să ajute", spune Minteuan.

"Am vorbit cu el în permanenţă. Am avut un dialog cu el, dar nu am avut o discuţie vizavi de plecarea lui. Nu am discutat.

CV-ul lui este impresionant, dar n-am văzut nicio schimbare. Nu (n.r. n-a făcut cinste la plecare). Nu cred că trebuia, se fac lucrurile astea când vine cineva, nu când pleacă.

Mă depăşesc problemele cu banii (n.r. dacă se fac economii cu plecarea lui). Ţinând cont că nu a prea jucat... este adevărat că nu putea să ajute
", a declarat Alin Minteuan într-o conferinţă de presă.

"Ştia că finalul carierei e aproape" :) Plusul adus de Bestie la CFR

Şi fundaşul Adam Lang a vorbit despre plecarea lui Julio Baptista, precizând că acesta a adus un plus prin experienţa sa, chiar dacă nu a apucat să joace prea mult.

"Vorbeam uneori şi ştia că finalul carierei sale este aproape. A încercat să ne ajute prin discursuri, prin experienţa dobândită şi îi urez numai bine", a declarat Lang într-o conferinţă de presă.


 

Afla mai multe despre: baptistaminteuan 

viewscnt
Articole similare