Experiențe împreună.
You are here:

Tinereţe fără bătrâneţe prin sport. FOTO Jane Fonda, la 79 de ani

Tinereţe fără bătrâneţe prin sport. FOTO Jane Fonda, la 79 de anigalerie foto

Diverse

În vârstă acum de 79 de ani, Jane Fonda este unul dintre cele mai bune exemple că sportul poate face cu adevărat minuni, iar recent actriţa a impresionat pe catwalk, la Paris Fashion Week.


 


Frumuseţe prin fitness
Jane Fonda şi-a dezvoltat pasiunea pentru sport şi fitness încă din anii '70, cand a vandut primele casete video cu programele sale complexe de mentinere a siluetei. A vandut zeci de milioane de copii şi a ajuns să fie recunoscută pentru stilul ei de viaţă.În urmă cu câţiva ani, Fonda lansa un nou DVD cu exercitii de sport, de data aceasta destinat persoanelor in varsta. Lansarea acestui program a atras atentia jurnalistilor de pretutindeni, toti salutand modul in care arata diva la o varsta extrem de inaintata.

"Nu este un program greu. Sunt exercitii de sport amuzante, dar in acelasi timp eficiente. Acum 30-40 de ani programul nu producea efecte atat de pozitive daca nu te implicai total si ii urmai cu strictete pasii. Era nevoie de multa munca si durere. Acum, lucrurile s-au schimbat", explica actriţa.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI

Comentarii
viewscnt
Articole similare