Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tineri şi neînfricaţi! Denis Ciobotariu şi Robert Moldoveanu, gata de o surpriză pe terenul CFR-ului. "Nu ne sperie nimic!"

Tineri şi neînfricaţi! Denis Ciobotariu şi Robert Moldoveanu, gata de o surpriză pe terenul CFR-ului. "Nu ne sperie nimic!"

Superliga

Comentarii

Fotbalistul echipei Dinamo, Denis Ciobotariu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este încrezător înaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a cincea a Ligii I, el precizând că pe dinamovişti nu îi sperie nimic.

Ştim foarte bine că Clujul este o echipă foarte bună şi este şi în formă. Sperăm să facem o partidă foarte bună. Au o calitate bună atacanţii CFR-ului, Ţucudean a fost şi la Dinamo, dar pe noi nu ne sperie nimic. Dacă o să avem aceeaşi organizare ca la meciul trecut totul o să fie bine. Cei de la CFR au un lot foarte valoros, dar nouă nu ne este frică, mai ales că avem organizare bună, nu va fi o problemă”, a spus Ciobotariu.

Robert Moldoveanu este şi el de părere că partida cu CFR Cluj va fi dificilă. “Este un meci dificil, Clujul este o echipă bună, o echipă organizată, şi sperăm să facem un rezultat bun. Este bine că am câştigat etapa trecută cu Viitorul şi acum mergem cu un moral bun la Cluj. Ne era dor de un derbi şi sperăm să facem o figură frumoasă”, a afirmat Moldoveanu, adăugând că având în vedere felul în care se prezintă acum, Dinamo poate să obţină o clasare între primele poziţii în Liga I.

Echipa Dinamo va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, campioana en titre CFR Cluj, în etapa a cincea a Ligii I.

Telekom Sport LIVE | Conferinţă de presă Dinamo

ACUM LIVE VIDEO | Conferinţă de presă Robert Moldoveanu şi Denis Ciobotariu, înainte CFR Cluj - Dinamo

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, August 18, 2018

Afla mai multe despre: ciobotariumoldoveanucfr cluj 

viewscnt
Articole similare