Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţineţi-vă bine! Zlatan Ibrahimovici îl face praf pe Cristiano Ronaldo. Ce a putut să spună suedezul despre noul său rival

Ţineţi-vă bine! Zlatan Ibrahimovici îl face praf pe Cristiano Ronaldo. Ce a putut să spună suedezul despre noul său rival
Comentarii

Zlatan Ibrahimovici, aflat la un pas de revenirea în Serie A, a oferit o declaraţie fără perdea despre Cristiano Ronaldo.

Starul suedez a comentat în stilul caracteristic declaraţiile făcute de Cristiano Ronaldo, care a afirmat că transferul la Juventus reprezintă o provocare pentru el.

"Transferul la Juventus a fost o provocare pentru el? O provocare? Serios? E o provocare să te duci la un club care are şapte titluri la rând?! Prostii!", a declarat Zlatan Ibrahimovici, pentru GQ Italia.

Ajuns la 38 de ani, Zlatan Ibrahimovici este la un pas de revenirea la AC Milan, club la care a mai evoluat între 2010 şi 2012.

Atacantul suedez a ajuns la un acord de principiu cu "diavolii" şi, dacă va impresiona în restul acestui sezon, va mai semna pe încă un an.

Astfel, Zlatan Ibrahimovic, care era liber de contract după despărţirea de gruparea din MLS LA Galaxy, a refuzat să revină în Premier League, acolo unde era dorit de mai multe echipe, notează sursa amintită.

Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, şi-a încheiat contractul cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Ibrahimovic, coproprietar la Hammarby

Zlatan Ibrahimovic a devenit coproprietar al clubului suedez Hammarby, anunţă presa internaţională.

Ibrahimovic, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru Sportbladet că a ajuns la un acord cu Hammarby şi AEG pentru dezvoltarea clubului suedez pe plan internaţional.

Compania AEG este proprietara clubului Los Angeles Galaxy, unde Ibrahimovic a evoluat două sezoane şi a marcat 53 de goluri în 56 de meciuri.

Afla mai multe despre: zlatan 

viewscnt
Articole similare