Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţinta lui Mourinho s-a pronunţat: ”Mă simt onorat că mă vrea!” Ce lovitură poate da AS Roma

Ţinta lui Mourinho s-a pronunţat: ”Mă simt onorat că mă vrea!” Ce lovitură poate da AS Roma

Serie A

Comentarii

Granit Xhaka a vorbit în presa din Elveţia despre interesul celor de la AS Roma pentru serviciile sale.

Transferul lui Granit Xhaka de la Arsenal la AS Roma, pare tot mai aproape de realizare. Mijlocaşul a acordat un interviu pentru Blick Sport în care a vorbit la superlativ despre Jose Mourinho, omul care îl doreşte cu orice preţ la Roma: ”Am auzit şi eu despre acest interes şi mă face să mă simt mândru. Toată lumea ştie cine este Mourinho şi ce a câştigat în cariera sa. Ştie să câştige trofee. Pentru moment, eu sunt focusat pe ceea ce se întâmplă la echipa naţională” a mărturisit Granit.

Mijlocaşul elveţian a mai adăugat: ”Am doi ani de contract cu Arsenal şi ştiu ceea ce pot să ofer. Dar atunci când o să fie momentul potrivit pentru un transfer, eu sunt aici” a mai spus Granit Xhaka.

Desemnat căpitan al Elveţiei, mijlocaşul s-a declarat entuziasmat de acest rol: ”Voi fi căpitan pentru prima dată în viaţa mea la un turneu atât de important. Şi acest lucru mă face mândru” a mai completat Xhaka.

Cotat la 22 de milioane de euro, fotbalistul născut la Basel a costat-o pe Arsenal 45 de milioane de euro. El a bifat 31 de meciuri în Premier League şi a marcat un gol în stagiunea trecută. Totodată, Granit Xhaka a oferit două pase decisive. 

Afla mai multe despre: granit xhaka 

viewscnt
Articole similare