Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţinta pe JO 2020! Ana Maria Brânză începe pregătirile pentru Tokyo: "Se pun în «vânzare» biletele!" Ce şanse dă echipei de spadă

Ţinta pe JO 2020! Ana Maria Brânză începe pregătirile pentru Tokyo: "Se pun în «vânzare» biletele!" Ce şanse dă echipei de spadă

Alte sporturi

Comentarii

Ana Maria Brânză a fost prezentă la gala de sfârşit de an organizată de CSA Steaua, iar sportiva speră ca echipa roş-albastră să fie reprezentată cât mai bine la Jocurile Olimpice din 2020.

Aceasta ţinteşte o medalie în competiţia individuală, dar speră ca şi echipa să ajungă la cel mai înalt nivel până la startul competiţiei.

"A fost un an greu, un an dificil pentru toată lumea, dar cumva am reuşit să ne îndeplinim obiectivele. Ne bucurăm, dar să nu uităm că în 2019 se pun în "vânzare" biletele pentru Tokyo, iar sportivii Clubului Sportiv al Armatei îşi doresc cât mai multe bilete, cu siguranţă.

Cum cea mai importantă medalie este întotdeana următoarea, da, cu siguranţă mai găsim loc. Important este să muncim bine, să ne antrenăm bine, să apară rezultatele.

Am început-o, dar uşor, uşor, cu paşi mici până la finish. La scrimă, competiţiile de calificare încep din luna mai. Până atunci trebuie să fiu la 100% din capacitate, mai ales că până atunci avem Campionat European în iunie, avem Campionatul Mondial la sfârşit de iulie.  Acolo sunt punctele importante, pe care ni le dorim cu toţii. Sperăm să ajungem până la finish printre primii.



Atâta timp cât eşti în competiţie, ai o şansă. Aşa cum am spus, scara de valori nu este foarte bine definită, nu pot să nominalizez acum câteva echipe care sigur vor merge la Tokyo. Doar că noi avem încă nevoie de puţină încredere, de mai mult curaj, să facem pentru ce ne-am antrenat. Este încă greu, vorbim de o echipă în formare. Vorbim de o veterană, în persoana mea, şi de încă trei sportive care au nevoie să mai acumuleze experienţă. Dar mergem la fiecare competiţie, dăm tot ce avem mai bun şi sperăm la rezultate cât mai bune. Dar nu putem să oferim nicio garanţie, nici în proba individuală, nici în cea pe echipe. Pentru că tocmai asta e frumuseţea sportului, nu oferă garanţii.

Cumva încep să mă simt ca o mama vizavi de toţi sportivii. Şi în cadrul clubului mă număr printre veterani. Dar asta contează mai puţin pentru mine"
, spune Ana Maria Brânză.

 

Afla mai multe despre: ana maria branzajo 2020csa steaua 

viewscnt
Articole similare