Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţintă reconfirmată! S-a aflat suma pe care Real vrea să o plătească pentru Hazard

Ţintă reconfirmată! S-a aflat suma pe care Real vrea să o plătească pentru Hazard

Real Madrid

Comentarii

Numele lui Eden Hazard a tot fost vehiculat în ultimele campanii de mercato ca o posibilă variantă pentru Real Madrid. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, mutarea are din ce în ce mai mari şanse să devină posibilă.

Dacă interesul lui Real Madrid pentru Hazard nu este nici nou, nici surprinzător, acum s-a aflat şi suma pe care clubul din capitala Spaniei este dispus să o plătească pentru a-şi asigura serviciile belgianului. Realul încearcă să îi ademenească pe Roman Abramovich cu 100 de milioane de lire sterline pentru ca mijlocaşul să dea Stamford Bridge pentru Santiago Bernabeu. Şi Hazard îşi doreşte foarte mult mutarea.

Fotbalistul de 27 de ani a afirmat în mai multe rânduri că Realul este echipa la care se vede în viitor. Belgianul mai are un an şi jumătate de contract cu Chelsea din iarnă încolo, atunci când campioana Europei va trimite o nouă ofertă pentru jucător. Având în vedere criza prin care trece echipa lui Lopetegui, Hazard este văzut drept omul potrivit să poată duce Realul din nou spre trofeul Champions League. 

Dacă transferul se va realiza Hazard o va părăsi pe Chelsea după şase ani şi jumătate iar mijlocaşul va avea un salariu săptămânal de 350.000 de euro pe Bernabeu.  

Afla mai multe despre: hazardreal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare