Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţintă surprinzătoare pentru Barca! Kane nu este singurul posibil înlocuitor pentru Luis Suarez

Ţintă surprinzătoare pentru Barca! Kane nu este singurul posibil înlocuitor pentru Luis Suarez

FC Barcelona

Comentarii

În dizgraţie la Chelsea, Alvaro Morata ar putea să ajungă la Barcelona. Catalanii caută încă un atacant pentru a suplini o eventuală absenţă a lui Luis Suarez.

Alvaro Morata nu traversează cea mai fastă perioadă a carierei. Chelsea vrea să scape de el, dar vârful are oferte chiar tentante pentru o nouă destinaţie. Spaniolul este pregătit pentru un comeback în La Liga şi nu oriunde ci chiar la rivala de moarte a fostei sale echipe. Morata a jucat la Real Madrid iar acum ar putea ajunge la Barcelona. Catalanii caută un fotbalist care să poată să îi ia locul în orice moment lui Luis Suarez. Uruguayanul are probleme la genunchi, iar acum face un tratament cu celule stem pentru a putea fi apt de joc.

Munir nu reprezintă o soluţie, iar Paco Alcacer a fost deja transferat definitiv la Borussia Dortmund aşa că Barcelona s-a orientat inclusiv spre fotbalistul lui Chelsea. Morata a reuşit şapte goluri în acest sezon în toate competiţiile şi şi-a arătat nemulţumirea faţă de tratamentul celor la adresa sa la meciul cu PAOK Salonic din Europa League. 

Afla mai multe despre: fc barcelonachelsealuis suarez 

viewscnt
Articole similare