Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţiriac 80! Cadouri inedite pentru miliardar! Ce surprize îl aşteaptă la revenirea în România. Ce i-a pregătit Ilie Năstase

Ţiriac 80! Cadouri inedite pentru miliardar! Ce surprize îl aşteaptă la revenirea în România. Ce i-a pregătit Ilie Năstase

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a împlinit 80 de ani, însă sărbătoreşte prin muncă, în această perioadă fiind prezent la Madrid pentru turneul de la Caja Magica.

La cei 80 de ani pe care i-a împlinit azi, fostul jucător de tenis se poate mândri cu o colecţie de lucruri  inedite din care nu lipseşte o rachetă cu chipul său.
 
Fostul mare hocheist Eduard Pană, cel mai bun prieten al lui Ion Ţiriac, care astăzi împlineşte 80 de ani, a povestit în exclusivitate pentru telekomsport.ro ce cadouri inedite i-a oferit de a lungul timpului bunului său prieten. "Acum, la împlinirea vârstei de 80 de ani, nu i-am făcut nici un cadou special dar de-a lungul timpului i-am oferit multe lucruri inedite. Spre exemplu, are din partea mea casca de hocheist cu care a jucat la Dinamo, un tricou, crosa de hochei dar şi o rachetă de tenis marca Dunlop, pe mânerul căreia se află imprimat chipul lui.  Sunt lucruri de suflet la care dânsul ţine foarte mult", a precizat Eduard Pană, care în momentul de faţă deţine funcţia de administrator al patinoarului TelekomArena, construit de Ion Ţiriac.

Cadou surpriză din partea lui Ilie Năstase 

Aflat la turneul de la Madrid alături de bunul său prieten Ion Ţiriac care îşi aniversează azi ziua de naştere, Ilie Năstase nu i-a dus acestuia nici un cadou.  De astă dată, Ilie a ţinut să apeleze la partea sentimentală făcându-i un cadou la care Ion Ţiriac nu se aştepta vreodată şi pe care-l va găsi în clipa în cvare va reveni în Bucureşti.

"Cadoul pe care eu i l-am făcut se află deja în biroul lui din Bucureşti. I-am făcut un colaj cu toate pozele noastre din tinereţe. Poze pe care el nu le avea. Dar şi multe poze de familie , care cu siguranţă îl vor impresiona foarte mult", a explicat Ilie Năstase pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ion tiriactiriac 80 de ani 

viewscnt
Articole similare