Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţiriac 80! VIDEO | Năstase şi gluma pe care miliardarul nu a gustat-o! "M-a sunat să mă bată!" Ce i-a spus unui jurnalist

Ţiriac 80! VIDEO | Năstase şi gluma pe care miliardarul nu a gustat-o! "M-a sunat să mă bată!" Ce i-a spus unui jurnalist

Tenis

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii TOP INTERVIU, Ilie Năstase a rememorat şi momente amuzante din perioada în care era jucător, iar tenisul traversa încă o eră "romantică", în care presiunea rezultatelor şi miza financiară nu erau la nivelul din prezent.

Nasty a povestit că Ţiriac nu s-a numărat niciodată printre ţintele sale când venea vorba de farse şi a explicat de ce, printr-un moment petrecut atunci când a dialogat cu un jurnalist străin, venit să facă un reportaj despre miliardarul român.

"Nu ştiu exact, venise un ziarist să facă un interviu cu cei care îl cunosc bine, de 50 de ani, şi m-a întrebat: Domnule, cum e Ţiriac? Şi am zis "nu ştiu". Păi cum, nu sunteţi prieteni de 50 de ani? E zâmbăreţ, e drăguţ, spune bancuri? Dom'le, nu ştiu cum este, că eu nu i-am văzut dinţii! El zâmbeşte mai rar. Şi m-a sunat să mă bată... N-am dinţi!? Să vezi ce-ţi fac!

Lui nu-i făceam, nu (n.r. farse). Le făceam altora. Le ascundeam rachetele prin vestiare. Lui Arthur Asheca i-am băgat şi un şoricel unde îşi tinea el hainele, acolo. S-a speriat. Atunci se putea, îţi permiteai pentru că nu era tenisul atât de serios şi nu erau premiile astea mari şi nu erau nici manageri. Jucai asa... Dacă pierdeai finala, a doua zi te întâlneai cu ăla care te-a bătut şi nu se întâmpla nimic. Acum se supără, pleacă", a declarat Ion Ţiriac pentru Telekom Sport.

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Afla mai multe despre: tiriacnastaseinterviu 

viewscnt
Articole similare