Experiențe împreună.
You are here:

Ţiriac i-a găsit invitat de top lui Halep! Vrea să i-l aducă la nuntă Trump junior: ”Am fost cu el la vânătoare” :)

Ţiriac i-a găsit invitat de top lui Halep! Vrea să i-l aducă la nuntă Trump junior: ”Am fost cu el la vânătoare” :)

Tenis

Comentarii

Deşi nu se declara vreun împătimit al apariţiilor mondene, Ion Ţiriac este la curent cu evoluţia lucrurilor în viaţa privată a Simonei Halep. Omul de afaceri are deja în minte ”un cadou de casă nouă”: ar vrea să-l aducă pe fiul lui Donad Trump la nunta celei mai bune jucătoare de tenis din România.

Întrebat dacă nunta Simonei Halep ar putea evenimentul secolului în România, preşedintele Federaţiei Române de Tenis a răspuns: ”Nu ştiu,  pot să-l întreb pe Donald Trump junior,  că am fost la vînătoare cu el să văd dacă e liber. E o combinaţie ca lumea,  Simona Halep româncă, cum este, Donald Trump pe dincolo sau mai găsesc eu pe unul că, sunt bun manager.  De unde dracu' să ştiu eu, ce sunt atît de monden, ca să fabric nunţi acum care sunt în facere? Que Sera, Sera”.

„Nu e logic ca o femeie să se mărite şi să aibe copii? Chit că este doamna Trump sau Simona Halep. Ia uite... miracolul... şi Serenna are copii. Ne-am bucurat toţi, cum nu? 

Deci, le vine rândul la fiecare. Vedeţi dumneavoastră, viaţa unui sportiv e extraordinar de scurtă”, a mai spus Ţiriac.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe