Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţiriac Jr. sare în apărarea tatălui: „Simt un dezgust, a scris capitole importante în tenisul mondial” + Mesaj pentru soţul Serenei: „Ar fi o ruşine să faci asta!”

Ţiriac Jr. sare în apărarea tatălui: „Simt un dezgust, a scris capitole importante în tenisul mondial” + Mesaj pentru soţul Serenei: „Ar fi o ruşine să faci asta!”

Tenis

Comentarii

Războiul de la distanţă dintre Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) şi Ion Ţiriac continuă.

După victoria Serenei în faţa Simone Halep (29 de ani, 2 WTA), scor 3-6, 3-6, soţul americancei s-a dezlănţuit la adresa lui Ion Ţiriac şi l-a atacat direct pe reţelele de socializare. Se pare că soţul Serenei, Alexis Ohanian, nu a uitat de vorbele dure a lui Ţiriac la adresa soţiei sale. Într-un interviu acordat la finalul anului 2020, miliardarul român spunea despre Williams: „Dacă ar avea puţină decenţă s-ar retrage!”. 

Azi a reacţionat public, fiul lui Ţiriac, Alexandru, care a vrut să îl pună la punct pe Ohanian.

Ce a postat Alexandru Ţiriac pe Twitter:

Către soţul doamnei Williams, am citit mesajul postat de dumnevoastră pe twitter, cu un mix de neîncredere şi dezgust. Numele Ţiriac are o tradiţie de 70 de ani în lumea sportului şi Gentleman-ul la care faceţi dumnevoastră referire a scris câteva capitole importante în cartea tenisului mondial, în ultimele decenii. Acest om bun, fost jucător, antrenor, manager sau organizator de turnee, căruia dumnevoastră îi aruncaţi cuvinte grele, a fost unul dintre cei mai puternici avocaţi ai acestui sport şi încă este, la vârsta de 82 de ani. Respectul pe care noi i-l purtăm doamne Williams este unul imens. Aşa şi trebuie să fie. Ea va rămâne în istorie drept una dintre cele 20-25 de persoane care au contribuit la dezvoltarea acestui sport. Are o personalitate care deschide uşi pentru generaţiile mai tinere de atleţi, din toate sporturile. Din toate aceste motive, noi îi suntem recunoscători. Domnule Williams, singurul motiv pentru care voi răspunde mesajului dumnevoastră total deplasat este acela că vorbele sunt uşor interpretate în ziua de azi, prin intermediul multitudinii de platforme existente.

Discursul liber nu trebuie să fie greşit înlocuit cu defăimarea gratuită. În umila mea opinie, şi voi folosi un citat foarte bine cunoscut „odată cu puterea vin şi marile responsabilităţi”. Ca soţ al doamnei Willims, dumnevoastră nu reprezentaţi numai propria opinie când vorbiţi despre sport, ci şi vocea unui simbol. Ar fi o adevărată ruşine să periclitaţi imaginea unei legende, din cauza unor mesaje emoţionale postate pe twitter. Sper ca prin intermediul acestor câtorva propoziţii să aduc o urmă de înţelepciune în viitoarele dumnevoastră declaraţii publice. Poate şi ceva respect pentru un om indepedent, un adevărat iubitor şi care a contribuit la ridicarea acestui sport. Felicitări Serenei, o victorie meritată. Să mergi tot înainte şi să scrii istorie în cariera ta minunată!”, a scris Alexandru Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: simona halepion tiriacserena williams 

viewscnt
Articole similare