Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţiriac o distruge pe Serena după scandalul de la US Open: "Cum să-i dai amendă? Atâţia ani de suspendare merită!"

Ţiriac o distruge pe Serena după scandalul de la US Open: "Cum să-i dai amendă? Atâţia ani de suspendare merită!"

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac s-a declarat surprins de pedeapsa primită de Serena Williams pentru comportamentul din finala turneului de la US Open, precizând că fostul lider WTA ar fi meritat cinci ani de suspendare.

Ion Ţiriac (79 de ani) a făcut o paralelă cu cazul lui Ilie Năstase. "Cum poţi să-l suspenzi pe Năstase, îl cunoaştem e al nostru, şi bine şi rău, asta e. Dar cum poţi să-l suspenzi trei ani, fără să îl asculţi? Fără să iei în considerare cauza, peste 40 de greşeli ale omului din scaun. Îl suspenzi trei ani de zile şi pentru că a spus cafea cu lapte, nu ştie nimeni despre ce e vorba. 

Revenind, cum poţi să îi dai 17 mii amendă, când, probabil, oricine altcineva era suspendat cinci ani?", a declarat Ion Ţiriac.

Fostul mare tenismen este de părere că surorile Williams au uitat de unde au plecat. "Fetele astea două, Venus şi Serena, când erau atâtica, au fost cele mai normale jucătoare, cele mai modeste. Mi-au jucat în Germania, (n.r. - la turneul) ăla de la Hanovra de 250.000. «Mister Ţiriac, ce turneu, vai de mine ce mulţumite». (...) Însă omul se schimbă, după cum vedeţi", a adăugat Ţiriac.

Finala din acest an de la US Open, câştigată de japoneza Naomi Osaka în faţa Serenei Williams, a fost marcată de o dispută între fostul lider WTA şi arbitrul portughez Carlos Ramos. 

Serena Williams a primit un avertisment pentru coaching în primul game al setului secund şi încă unul pentru că a dat cu racheta de pământ. Williams i-a spus arbitrului de scaun Carlos Ramos că nu are nevoie să trişeze pentru a câştiga şi l-a acuzat că este “hoţ” şi i-a furat un punct, făcând referire la faptul că al doilea avertisment i-a atras o penalizare de un punct. După o discuţie îndelungată cu Ramos, Serena Williams, vizibil supărată, a primit a treia penalizare, pentru abuz verbal, ceea ce a costat-o pe sportiva americană un game. 17.000 de euro a costat-o pe Serena comportamentul din finala turneului de la Flushing Meadows.

Afla mai multe despre: tiriacserenaus open 

viewscnt
Articole similare