Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tite nu şi-a găsit cuvintele după înfrângerea cu Belgia: "Este dureros. Mi-e greu să vorbesc"

Tite nu şi-a găsit cuvintele după înfrângerea cu Belgia: "Este dureros. Mi-e greu să vorbesc"

Cupa Mondială

Comentarii

Brazilia a fost eliminată încă din sferturile de finală de la Campionatul Mondial din Rusia. Reprezentativa pregătită de Tite a fost învinsă de Belgia, scor 2-1.

"Fotbalul are o doză de hazard, dar nu vreau să vorbesc despre noroc. Nu cred în noroc. A fost Courtois norocos? Nu, a fost extraordinar. Belgia a fost competentă şi eficientă. Este dureros. Dar şansa a fost crudă cu noi. A fost atât de dur şi este foarte greu de acceptat.

Am controlat două treimi din meci, o partidă de înaltă calitate. Belgia a transformat şansele pe care le-a avut în goluri. Este foarte dificil de spus, dar a fost un meci extraordinar, în care s-au întâlnit două echipe impresionante din punct de vedere tehnic. Cu toată această durere pe care o simt, amărăciunea, este dificil să vorbesc, dar iubitorii fotbalului au fost încântaţi urmărind acest meci. Ce meci a fost!" , a declarat selecţionerul Braziliei, Tite.

Pentru Belgia au marcat Fernandinho ’13 (autogol) şi De Bruyne ’31. Golul Braziliei a fost înscris de Renato Augusto, în minutul 76.

Belgia va juca în semifinale cu naţionala Franţei, în 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Afla mai multe despre: belgiacampionatul mondialbraziliarenato augustosankt petersburg 

viewscnt
Articole similare