Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Toată lumea a râs când am spus". Omul care a "prezis", în România, transferurile stelare făcute de echipele din Arabia Saudită dezvăluie planul măreţ: "Vor în Liga Campionilor din Europa!" | EXCLUSIV

"Toată lumea a râs când am spus". Omul care a "prezis", în România, transferurile stelare făcute de echipele din Arabia Saudită dezvăluie planul măreţ: "Vor în Liga Campionilor din Europa!" | EXCLUSIV

Campionate

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Ciprian Panait, un obişnuit al fotbalului din zona Goflului, a vorbit despre infuzia majoră de capital care a avut loc în această vară în Arabia Saudită, cu mulţi jucători cunoscuţi care au ajuns să joace la echipele din afara Europei.

Ciprian Panait a spus că a anticipat această perioadă din fotbalul arab încă de anul trecut, însă toată lumea a râs de el când a spus-o în România. Antrenorul are legături cu oameni importanţi din Arabia Saudită şi ştie exact care e planul saudiţilor.

Echipele din Arabia Saudit, în Liga Campionilor din Europa!? "Planul merge aşa"

Aceştia vor să aibă două echipe în Liga Campionilor din Europa, Al Hilal şi Al Nassr. "Poate nu chiar aşa de sus, dar premisele erau. Am spus anul teecuţ, planurile familiei regale erau să impună două echipe, Al Hilal şi Al Nassr, în Liga Campionilor din Europa.

Sunt în contact permanent cu oamenii de fotbal de acolo. Ideea merge aşa, vom fi principala sursă pentru fotbalul european. Cumpărăm vârfurile la apus din europa şi noi investim şi aşa nu vom putea fi refuzaţi", a spus Ciprian Panait la Orange Sport.

Panait a explicat cum s-a ajuns la aceste transferuri importante în Arabia Saudită şi cum s-au ales mai exact jucătorii şi antrenorii care au fost aduşi din Europa.

"(Limită de străini dintr-o echipă) Opt. Prinţul moştenitor e patronul. La aceste patru cluburi, se face mutarea în plic, iar la celelalte echipe, e ca la un draft din NBA. Se aleg 123 de jucători, din care celelalte echipe îşi pot alege. La fel e şi la antrenori. Sunt aleşi vreo 25 după ordinea valorică şi fiecare club îşi alege.

Al Hilal, Al Nassr, Al Ittihad şi Al Ahli. Sunt cumpărate de fondul de investiţii. Tot fotbalul e bugetat de minister. Cele 4 nu au voie să aibă bani din surse străine, dacă sunt investitori străini se face un consorţiu", a mai spus Ciprian Panait.

Afla mai multe despre: arabia sauditaciprian panaittransferuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare