Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toată lumea fuge de CSM Bucureşti. Situaţia disperată în care au ajuns oficialii clubului

Toată lumea fuge de CSM Bucureşti. Situaţia disperată în care au ajuns oficialii clubului

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti nu mai atrage antrenorii din handbalul feminin. După ce Martin Ambros a preferat să îşi prelungească înţelegerea cu Rostov, campioana României a fost refuzată de un alt antrenor.

Contractul lui Djukic cu CSM Bucureşti va expira în vara acestui an, astfel că oficialii clubului caută un înlocuitor care să preia echipa la finalul acestui sezon. Însă, după Martin Ambros, Emmanuele Mayonnade a refuzat-o şi el pe CSM Bucureşti. Tehnicianul francez în vârstă de 35 de ani are în prezent oferte din Ungaria, dar şi de la Metz, club la care antrenează din 2015.

Pe lângă antrenor, campioana Europei din 2016 continuă căutările şi pentru a-şi întări echipa. Potrivit L'Equipe, CSM Bucureşti este interesată de extrem dreaptă Carmen Martin şi de Nora Mork.

Carmen Martin evoluează în acest moment la Nice şi a mai jucat la CSM Bucureşti timp de trei ani, în perioada 2014-2017, timp în care a cucerit trofeul Ligii Campionilor.

Interul dreapta al Gyorului, Nora Mork a avut un an 2018 de coşmar. Norvegianca a suferit o accidentare în februarie 2018 şi a fost nevoită să se opereze. Apoi, duipă ce s-a refăcut, a suferit o nouă accidentare care a necesitat o intervenţie chirugicală, fiind scoasă din nou din circuit.

Cu Gyor, Mork a câştigat trei trofee ChampionsLeague, în 2011, 2017 şi 2018. La ultimul Final Four nu a jucat, fiind accidentată, dar a fost trecută pe foaia de joc. Mork are un palmares incredibil şi cu naţionala Norvegiei: trei medalii de aur la Campionstul European (2010, 2014, 2016), un aur mondial (2015) şi o medalie de bronz la Jocurile Olimpice (2016).

În plus, CSM Bucureşti a rezolvat deja trei transferuri. Campioana României s-a înţeles cu Gabriela Perianu, cu Denisa Dedu şi cu Laura Chiper şi a început negocierile pentru alte două jucătoare extrem de importante din naţională: Crina Pintea şi Eliza Buceschi.

Afla mai multe despre: csm bucurestigyorhandbalmartin ambros 

viewscnt
Articole similare