Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toată lumea îi spune „Zeiţa”, dar e de o modestie întruchipată: „Larry e mai drăguţ decât posteriorul meu” | FOTO

Toată lumea îi spune „Zeiţa”, dar e de o modestie întruchipată: „Larry e mai drăguţ decât posteriorul meu” | FOTO

WWE

Comentarii

„Zeiţa” din WWE, Alexa Bliss(n.r. Alexis Kaufman), a intrat într-un mic conflict cu fanii. Motivul? Mesajele admirative legate de posteriorul ei.

Cu peste patru milioane de urmăritori pe Instagram, cvintupla campioană din WWE este foarte apreciată în primul rând pentru felul în care arată. Alexa Bliss nu este neapărat măgulită de aceste complimente, ci mai degrabă deranjată. Frumoasa blondină şi-ar dori ca fanii să îi aprecieze mai degrabă animalul de companie.

Este vorba despre un porc, pe nume Larry Steve, care şi el are pagină de Instagram şi care este urmărit de aproximativ 100 de mii de followers. Alexa Bliss şi-ar dori ca Larry să fie mult mai apreciat decât este fundul ei. 

Alexa şi-a exprimat public nemulţumirea prin următorul mesaj: „Nu îmi place deloc faptul că o poză cu fundul meu primeşte MUUUULTT mai multe like-uri decât căţeii sau purcelul meu. Cred că Larry e mult mai drăguţ decât fundul meu”.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU ALEXA BLISS ŞI PORCUL „LARRY STEVE”

Bliss a explicat în nenumărate rânduri faptul că ADORĂ să fie mămica unui purcel, chiar dacă Larry se dovedeşte a fi în dese rânduri un copil neascultător. 

 

Afla mai multe despre: alexa blissfundwweporc 

viewscnt
Articole similare