Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toată lumea l-a luat la ochi pe Neymar. Statistică inedită dezvăluită de presa elveţiană despre brazilian. Câte minute a stat căzut pe gazon la Mondial

Toată lumea l-a luat la ochi pe Neymar. Statistică inedită dezvăluită de presa elveţiană despre brazilian. Câte minute a stat căzut pe gazon la Mondial

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar a stat căzut pe gazon aproximativ 14 minute (13 minute şi 50 de secunde), în cele patru meciuri disputate la Cupa Mondială, potrivit postului de televiziune elveţian RTS Sport.

Cel mai mult, starul brazilian a fost la pământ, susţinând că a fost accidentat, cinci minute şi 29 de secunde, în partida cu Mexic, din optimile competiţiei.

Neymar este jucătorul cel mai faultat la această Cupă Mondială - de 23 de ori, în patru partide, însă a şi fost acuzat că exagerează şi simulează loviturile primite.

Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a criticat pe Neymar, despre care a spus că simulează accidentări mult prea des.

"Este o ruşine pentru fotbal că se pierde atât de mult timp pentru un singur jucător. Fotbaliştii mei au fost obosiţi după aceste opriri frecvente. O oprire de genul ăsta a durat patru minute. Nu mi se pare un bun exemplu pentru copiii care se uită la fotbal", a declarat Osorio.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Neymar a marcat în minutul 51, iar Firmino în minutul 89.

Afla mai multe despre: neymarcupa mondialamexicosoriobrazilia 

viewscnt
Articole similare