Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Toată lumea mă întreabă despre Koljic. De ce nu-l sunaţi?". Ouzounidis, răspuns surprinzător despre atacul Universităţii Craiova

"Toată lumea mă întreabă despre Koljic. De ce nu-l sunaţi?". Ouzounidis, răspuns surprinzător despre atacul Universităţii Craiova
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a fost mulţumit de rezultatul meciului cu Gaz Metan, deşi nu a fost cel mai bun joc al echipei. De asemenea, tehnicianul a lăsat de înţeles că nu e afectat de absenţa lui Elvir Koljic.

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 0-2, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Ivan ’49 şi Alexandru Cicâldău ’60.

"Cred că am meritat să câştigăm acest meci. Am avut nevoie de ceva timp să intrăm în ritm. Am avut şi puţin noroc, dar am controlat meciul. Am înscris de două ori după care adversarul nu a mai opus rezistenţă. Cred că suntem bine organizaţi. Nu am jucat un fotbal plăcut pe acest teren, dar jucătorii au dat ce au avut mai bun. Nu am avut pretenţii la o calitate superioară a jocului. Am luat punctele şi sunt mulţumit. Au fost meciuri mai bune decât ăsta. Noi ne gândim la viitor, adică la următorul meci. Urmează un meci cu UTA şi acesta e cel mai important. 

Toată lumea mă întreabă despre Koljic. De ce nu-l sunaţi? Avem jucători în faţă acolo. Am încredere în jucătorii din lot şi care joacă. Avem soluţii şi putem găsi variante pentru a rezolva această problemă. Le dau încredere celor din lot acum. Mulţi dintre jucători vor fi la naţională. Cred că va fi bine pentru noi", a declarat Ouzounidis, la finalul victoriei cu Gaz Metan.  

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovamarinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare