Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toată lumea se visează în playoff în Liga 1. Dorinel Munteanu: "În 17 etape, multe se pot schimba. Nimeni nu a arătat constanţă"

Toată lumea se visează în playoff în Liga 1. Dorinel Munteanu: "În 17 etape, multe se pot schimba. Nimeni nu a arătat constanţă"

Superliga

Comentarii

Debutul cu victorie pe banca celor de la Concordia Chiajna îl face pe Dorinel Munteanu să viseze la playoff. După nouă runde, ilfovenii sunt separaţi de poziţia a şasea doar de patru puncte.

După şase sezoane de suferinţă în Liga 1, Concordia Chiajna este gata să îşi schimbe destinul. Cu Dorinel Munteanu pe bancă, ilfovenii ţintesc o calificare în premieră în playoff. Iar rezultatele surpriză din startul sezonului nu fac decât să le crească şi mai mult speranţele.

"Este devreme să discutăm despre lupta pentru titlu. Toate echipele au pierdut puncte, nu am văzut o constanţă la nivelul echipelor care în momentul de faţă sunt în primele şase. Aşa că totul se poate schimba.  Sunt convins că până la final va fi o lupta mare. Mai sunt 17 etape de jucat, va fi o luptă foarte mare. Dar noi ne dorim şi acesta a fost obiectivul de când am venit la Chiajna - o clasare cât mai bună şi playofful. Adică aproape de playoff, locul 7, şi apoi un pas mai sus", a spus Dorinel Munteanu.

Primul test adevărat pentru Dorinel Munteanu pe banca Concordiei vine în etapa a 11-a. Echipa de la marginea Bucureştiului va da piept cu FCSB, luni, 7 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. "Va fi un joc ca toate jocurile. Jucăm la Voluntari... eu cred că orice rezultat este posibil în acest joc".

Una dintre contracandidatele ilfovenilor la calificarea în playoff este Dinamo, echipă antrenată şi de Dorinel Munteanu în trecut. Neamţul e convins că, sub comanda lui Claudiu Niculescu, dinamoviştii nu au voie să rateze clasarea între primele şase. "Este un club de tradiţie, un club care ar trebui să fie an de an în playoff. Nu au reuşit anul trecut, dar anul ăsta au mai multe şanse", a mai spus Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: chiajnadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare