Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate detaliile despre Slovan Bratislava şi Rapid Viena, posibilele adversare ale FCSB-ului din playoff-ul Europa League

Toate detaliile despre Slovan Bratislava şi Rapid Viena, posibilele adversare ale FCSB-ului din playoff-ul Europa League
Comentarii

În cazul în care va trece de Hajduk Split, FCSB va da peste învingătoarea ”dublei” dintre Slovan Bratislava şi Rapid Viena în drumul spre grupele Europa League.

SLOVAN BRATISLAVA - START LANSAT DE SEZON

Slovan Bratislava a început excelent sezonul în prima ligă din Slovacia. Slovan e pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte după trei jocuri. Slovacii au un atac extraordinar, reuşind să marcheze nouă goluri în primele trei partide. Nici apărarea nu e rea deloc, cu doar două goluri încasate.

Slovan a trecut de Milsami, cu 9-2 la general, în primul tur preliminar, pentru ca apoi să o învingă greu pe Malzan, din Malta. În tur, Slovan a pierdut cu 2-1, dar calificarea a fost rezolvată acasă, victorie cu 3-1.

10.000.000 de euro este valoarea totală a lotului

8 titluri de campioană în Slovacia

8 cupe ale Slovaciei

13.000 de locuri capacitate stadion

Nu s-a întâlnit până acum cu vreo echipă românească în cupele europene.

RAPID VIENA - CONFRUNTARE CU IVAN

Rapid Viena a început cu o victorie şi un egal sezonul din Austria. Campionatul a fost deschis cu o victorie, 3-0, cu Admira, iar apoi a urmat egalul surprinzător cu Altach, scor 1-1. Andrei Ivan n-a jucat în prima partidă, dar a fost titular în cea de-a doua etapă.

Austriecii n-au jucat până acum în Europa League, ajungând în această fază direct. Au doar trei meciuri oficiale până acum, două confruntări în campionat şi un meci în Cupa Austriei.

32.000.000 de euro este valoarea totală a lotului

32 de titluri de campioană în Austria

14 cupe ale Austriei cucerite

28.300 locuri capacitate stadion

De-a lungul timpului, Rapid Viena s-a întâlnit cu două formaţii româneşti, ambele confruntări având loc în Cupa Cupelor. În sezonul 1972-1973, austriecii au fost eliminaţi de Rapid Bucureşti, după 1-1 şi 1-3, pentru ca în ediţia 1992-1993 s-o elimine pe Petrolul Ploieşti, după 3-1 şi 0-0.

Afla mai multe despre: slovan bratislavafcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare