Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate drumurile duc în Premier League pentru Radu Drăguşin! Cele trei echipe care vor să-l transfere

Toate drumurile duc în Premier League pentru Radu Drăguşin! Cele trei echipe care vor să-l transfere

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul central român Radu Drăguşin (21 de ani) este unul dintre cei interesanţi tineri jucători din fotbalul european, iar echipele din Premier League nu au de gând să mai piardă timp ce s-ar putea dovedi preţios.

Radu Drăguşin devine mai valoros de la meci la meci, iar cota sa de piaţa se află într-o continuă creştere. Genoa ştie ce are în curte: a costat 5,5 milioane de euro, dar sper să obţină de 6-7 ori mai mulţi bani în schimbul său.

Trei echipe din Premier League îl vor pe Radu Drăguşin

Potrivit presei din Marea Britanie, trei echipe din Premier League sunt gata să facă oferte pentru Radu Drăguşin: Newcastle United, Tottenham Hotspur şi Crystal Palace.

Cel mai mari şanse le are, desigur, Newcastle United. ”Coţofenele” dispun de o injecţie de capital majoră după ce clubul a fost cumpărat de către saudiţi.

În acelaşi timp, Newcastle are o evidentă nevoie de încă un fundaş central, însă Eddie Howe a evitat să aducă unul în vara recent încheiată.

Aşadar, rămâne loc suficient pentru Radu Drăguşin, dacă Newcastle îi va convinge pe cei de la Genoa să-l vândă.

Englezii anunţă că Newcastle ar putea oferi aproximativ 40 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin în iarna viitoare, chiar dacă aşteptările celor de la Genoa sunt ceva mai mari.

  • 8.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Drăguşin, remarcat şi de scouterii de la PSG şi Manchester United

Recent, Radu Drăguşin a devenit şi om de bază în naţionala de seniori a României. Edi Iordănescu îşi pune toată încrederea în calităţile sale, iar fundaşul nu-l dezamăgeşte.

Scouterii lui Manchester United şi PSG l-au remarcat pe Radu la partida pe care România a câştigat-o contra celor din Kosovo, scor 2-0, şi nu este exclus să apară surprize în iarnă sau vara viitoare.

Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia avem scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United şi unul de la PSG.

Au fost şocaţi când l-au văzut pe Drăguşin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu şi mi-au zis că nu mă interesează pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu ştiau că există aşa ceva în România”, a povestit impresarul sârb Zvonko Milojkovic

Afla mai multe despre: tottenhamnewcastlecrystal palacedragusin 

viewscnt
Articole similare