Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate drumurile duc spre Hazard. Salariul FABULOS pe care i-l pregăteşte Real Madrid belgianului

Toate drumurile duc spre Hazard. Salariul FABULOS pe care i-l pregăteşte Real Madrid belgianului

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul britanic The Sun anunţă că Chelsea şi Real Madrid vor ajunge la un acord pentru transferul starului belgian Eden Hazard. Acesta va primi un salariu fabulos în Capitala Spaniei.

Eden Hazard (28 de ani) nu a fost inclus în echipa ideală a sezonului din Premier League, dar are şanse bune să-şi îndeplinească visul: Real Madrid!

Belgianul ar urma să o părăsească pe Chelsea în vară, iar gruparea de pe Santiago Bernabeu va plăti 116 milioane de euro pentru el, anunţă The Sun.

Cotidianul britanic a anunţat şi ce salariu va încasa Hazard la Madrid. Nu mai puţin de 24 de milioane de euro net pe an va avea belgianul, un nivel salarial pe care l-a atins pe Santiago Bernabeu doar Cristiano Ronaldo! El va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul actualei campioane a Europei. Contractul său va îi va aduce 100 de milioane de euro pe durata şederii la Madrid.

Hazard ar urma să fie al treilea transfer al verii pentru Los Merengues. Clubul condus de Florentino Perez şi-a asigurat deja serviciile brazilienilor Rodrygo Goes şi Eder Militao pentru 95 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare