Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Toate echipele de acolo au emoţii”. Un fost dinamovist îi avertizează pe „câini” înainte de play-out

„Toate echipele de acolo au emoţii”. Un fost dinamovist îi avertizează pe „câini” înainte de play-out
Comentarii

Cosmin Bărcăuan, fostul fotbalist a lui Dinamo, a vorbit despre şansele „câinilor” în play-out.

Dinamo nu a scăpat de play-out nici anul acesta. Ba mai mult, „câinii” sunt pe o poziţie periculoasă, echipa fiind pe locul 14 cu 27 de puncte. 

Ultima clasată este Poli Iaşi, cu 22 de puncte. Astfel că, formaţia din „Ştefan cel Mare” are mare nevoie de puncte pentru a scăpa de retrogradarea în eşalonul secund.

Cosmin Bărcăuan a vorbit recente despre situaţia lui Dinamo. 

„Dinamo e un club puternic, cu un număr mare de oameni care iubesc clubul. E păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Îmi doresc ca repede, cu programul cu suporterii, să aducă clubul pe linia de plutire.

Toate echipele care sunt în play-out au emoţii. Asta e şi frumuseţea play-out-ului, toate echipele pot să retrogradeze. Mă uit la Voluntari, şi-au revenit în ultimele meciuri, şi nu cred că vor retrograda. Dar toate meciurile din play-out vor fi de jucat, nu poţi să spui că ştii trei echipe care vor retrograda 100%.

„Mă bucur că băieţii din DDB au fost acolo”

E ceva ce eu n-am înţeles, cu toate că mi-am pus speranţe în băieţii ăştia (n.a. – investitorii spanioli), mai ales că l-am auzit pe Cosmin Contra: <Garantez pentru ei>. La problemele care au fost, mai bine nu veneau. Mă bucur că băieţii din DDB au fost acolo. Sper să găsească şi alţi oameni, mai puternici, care să fie alături de ei. Am înţeles că au găsit un sponsor recent, destul de puternic”, a spus Bărcăuan, la Look Sport.

Dinamo va juca în ultima etapă a sezonului regulat cu Academica Clinceni. Meciule este programat mâine, de la ora 20:30 şi putea fi urmărit pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare