Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate meciurile de joi de la Melbourne au fost anulate după ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat al hotelului unde au stat sportivi

Toate meciurile de joi de la Melbourne au fost anulate după ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat al hotelului unde au stat sportivi

Sporturi

Comentarii

Toţi jucătorii care au intrat în contact la Melbourne cu angajaţi ai hotelului unde a fost depistat cazul de infectare, vor face teste. Sunt aproximativ 600 de jucători şi membri ai staff-urilor vizaţi de această situaţie.

După ce jucătorii au stat în carantină timp de 2 săptămâni, situaţia părea una controlabilă însă un caz de COVID-19 la unul dintre angajaţii hotelului unde au fost cazaţi un număr mare de sportivi, pune în pericol desfăşurarea primului turneu de Grand Slam al anului.

Pentru moment s-a luat decizia de a fi anulate toate meciurile de mâine de la turneele din circuitul WTA şi ATP care au loc zilele acestea la Melbourne. Toţi jucătorii care au intrat în contact la Melbourne cu angajaţi ai hotelului unde a fost depistat cazul de infectare, vor face teste. Sunt aproximativ 600 de jucători şi membri ai staff-urilor vizaţi de această situaţie.

"Autorităţile Sanitare ne-au înştiinţat de faptul că un angajat al hotelului unde au fost cazaţi jucători a fost testat pozitiv la COVID-19. Cei care au intrat în contact cu persoana contaminată sau colegi ai acestuia trebuie să rămână în izolare până vor primi un test negativ." este postarea organizatorilor pe Twitter.

Simona Halep avea meci atât la dublu cât şi la simplu mâine în timp ce Irina Begu ar fi trebuit să joace cu Naomi Osaka.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare