Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate meciurile din Liga Campionilor, disputate într-o singură ţară. Planul oficialilor UEFA pentru finalul actualului sezon

Toate meciurile din Liga Campionilor, disputate într-o singură ţară. Planul oficialilor UEFA pentru finalul actualului sezon
Comentarii

UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania, după ce competiţia a fost întreruptă în luna martie, în faza optimilor de finală, din cauza pandemiei de coronavirus, anunţă Sky Italia.

Conform postului de televiziune din peninsulă, forul continental doreşte ca Champions League să se reia pe 7 şi 8 august, cu meciurile rămase de jucat din manşa secundă a optimilor de finală (Juventus - Olympique Lyon, FC Barcelona - Napoli, Manchester City - Real Madrid şi Bayern Munchen - Chelsea Londra).

Competiţia va continua apoi cu sferturile de finală care ar urma să se dispute într-o singură manşă, pe 13 şi 14 august, pe teren neutru.

Câştigătoarea trofeului ar urma să fie decisă la capătul unui turneu Final Four, cu participarea celor patru semifinaliste, dar nu la Istanbul, gazda iniţială a finalei Ligii Campionilor, ci în Germania, din cauza incertitudinilor legate de evoluţia infectărilor cu Covid-19 în Turcia, susţine Sky Italia.

Bundesliga a fost prima dintre cele mai importante ligi de fotbal din Europa al cărei sezon a fost reluat, la jumătatea acestei luni, cu porţile închise.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare