Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Todoran, gafă fatală în faţa lui Gigi Becali? Panduru a observat ce a făcut: "Aaa, dă vina pe patron". Ce s-a întâmplat după Botoşani - FCSB 0-0

Todoran, gafă fatală în faţa lui Gigi Becali? Panduru a observat ce a făcut: "Aaa, dă vina pe patron". Ce s-a întâmplat după Botoşani - FCSB 0-0

FCSB

Comentarii

Antrenorul Dinu Todoran a surprins încă de la primul meci oficial la FCSB. Faţă de predecesorii săi, tehnicianul a dat de înţeles că schimbările de la pauză au fost făcute de finanţatorul Gigi Becali. Cuvintele sale au fost dezbătute după meciul din Moldova.

Todoran, gafă de la primul meci oficial la FCSB? Cum a fost interpretată declaraţia sa

Primul meci din noul sezon al Ligii 1, FC Botoşani - FCSB, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Vicecampioana putea câştiga, dar Florin Tănase a ratat un penalty în a doua repriză. De altfel, FCSB ar fi trebuit să mai primească o lovitură de pedeapsă, conform fostului arbitru Cristi Balaj. 

La final, Dinu Todoran a surprins, când a fost întrebat despre schimbări: "Ştiţi foarte bine cum se preocedează la noi, nu are rost să mă mai întrebaţi de fiecare dată această întrebare". 

Panduru a luat cuvântul: "Spune că faţă de anul trecut, când ne explicau (n.r. - antrenorii) de ce au făcut schimbările câte trei, câte cinci, câte şapte... Pare altfel de discurs, dar n-aş avea cum să-l încurajez nici pe unul, nici pe altul la discursul ăsta", a spus fostul fotbalist în cadrul emisiunii Sport Report. 

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă a interpretat răspunsul lui Dinu Todoran ca pe o acuzaţie la adresa lui Gigi Becali. Basarab Panduru a luat în calcul şi această variantă.

"Da vină pe patron pentru egal". Răspunsul lui Panduru a venit imediat: "Aaa, da vină pe patron... Adică tu spui că n-am câştigat meciul din cauza patronului, că am făcut schimbările astea. (n.r. - Tu ce înţelegi?) Aşa e corect <<Eu aş fi câştigat meciul, de ce ai făcut schimbările astea? Nu, mă, stai, le-am făcut eu? Voi ştiţi cine a făcut schimbările, dacă eu aş fi făcut ce ştiu eu, noi am fi câştigat meciul ăsta, dar mi-a pus frână cineva, pentru că am făcut nişte schimbări pe care nu voiam să le fac>>.

Probabil ai făcut tu echipa şi după 45 de minute a intervenit (n.r. - Gigi Becali), că să schimbe puţin legenda, să nu mai rămână legendă... E o altă legendă de acum încolo. Tu faci echipa, dacă o faci şi pe aia, sunt mari semne de întrebare dacă o faci şi pe aia. Să zicem că ai făcut-o acum, de mâine nu o mai faci! Din momentul în care a intrat la pauză, nu o mai faci! Avizare, de mâine nu mai faci nici măcar echipa", a susţinut expertul Telekom Sport. 

ANAD a avut reprezentanţi la meciul din Moldova şi a efecuat un control antidoping, în urma unor suspiciuni, aşa cum a anunţat Cristi Balaj. 

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-0

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbgigi becalifc botosani fcsbgigi becali dinu todoran 

viewscnt
Articole similare