Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Todoran rămâne optimist, în ciuda înfrângerii cu Poli Iaşi: ”Uşor, uşor o să ieşim din zona retrogradabilă!”

Todoran rămâne optimist, în ciuda înfrângerii cu Poli Iaşi: ”Uşor, uşor o să ieşim din zona retrogradabilă!”

FC Voluntari

Comentarii

CSM Politehnica Iaşi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care a fost egalată de la 2-0 şi a obţinut victoria datorită unui gol marcat în minutul 90+4.

Antrenorul ilfovenilor rămâne însă optimist, în ciuda acestui rezultat negativ şi a situaţiei disperate din campionat: ”Prima repriză m-a nemulţumit total, însă în repriza secundă băieţii au jucat exact ce le-am cerut. Dar, până la urmă, fotbalul te pedepseşte” a explicat Tudoran. ”Tot sperăm, sperăm, dar sper să nu câştigăm primul meci cum a fost în etapa a 15-a când am promovat în primul an” a mărturisit Todoran, la finalul partidei cu Poli Iaşi.

”Eu am mare încredere în jucători şi uşor uşor cred eu că o să ieşim din zona retrogradabilă” a mai declarat antrenorul ilfovenilor la microfonul Telekomsport.

Mihai Căpăţână: ”Ne aşteptam ca noi să marcăm pe final, dar au făcut-o ei. Nu ne vine să credem”

Atacantul ilfovenilor a marcat primul gol al echipei sale în partida cu Poli Iaşi. La final, s-a declarat surprins de felul în care au decurs lucrurile la final: ”Nu ne vine să credem, speram că noi vom da golul victoriei la felul în care au decurs lucrurile astă seară. În repriza a doua am intrat foarte montaţi şi s-a văzut asta. Am reuşit să marcăm repede, apoi am dat şi golul doi şi motivaţia a crescut. Am devenit şi mai agresivi” a explicat Căpăţână.

Fotbalistul ilfovenilor a comentat şi ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul echipei sale: ”Da, se auzeau urlete, e normal când eşti condus cu 2-0. Dar au fost urlete pozitive, încurajări. Hai că se poate ne-am zis şi cred că s-a văzut în reacţia noastră din repriza secundă” a încheiat Căpăţână. 

Afla mai multe despre: dinu todoranliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare