Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tokyotricolorii" şi-au ales marea favorită din finala de la Campionatul European! Ce pronosticuri au oferit jucătorii români

"Tokyotricolorii" şi-au ales marea favorită din finala de la Campionatul European! Ce pronosticuri au oferit jucătorii românigalerie foto
Comentarii

Campionatul European din această vară a ajuns la final, iar duminică vom afla marea câştigătoare.

Italia s-a calificat în finală, după ce a trecut de Spania la loviturile de la 11 metri. Morata a egalat în timpul meciului, dar la loviturile de pedeapsă a ratat şi i-a trimis pe italieni în finală. Anglia a avut un meci greu cu Danemarca, iar partida a fost decisă în prelungiri. 

Sterling a scos un penalty controversat, iar lovitura de pedeapsă a cântărit decisiv în meci. Kane a ratat în prima fază, dar mingea a ricoşat tot la el şi a trimis-o în poartă. Astfel, marea finală de la EURO 2020 va fi între Italia şi Anglia, duminică, pe 11 iulie. 

Jucătorii români se află în cantonamentul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde tricolorii speră să obţină o medalie. Fotbaliştii români şi-au ales favorita din finală şi au oferit şi pronosticuri pentru partida care va avea loc duminică. 

Pronosticurile tricolorilor pentru finala de la EURO

România face parte din grupa B pentru meciurile de la Jocurile Olimpice din Tokyo şi va evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelanda, Coreea de Nord şi Honduras. Naţionala României va juca într-o grupă favorabilă, iar voci din fotbalul românesc precum Gică Popescu au spus că tricolorii trebuie să lupte pentru o medalie la Tokyo. 

Afla mai multe despre: naţionala-jo de la tokyo-euro 2020 

viewscnt
Articole similare