Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tomas Ryde, un antrenor fericit! "Jocul a fost pregătit mult mai bine şi sunt mulţumit de echipă"

Tomas Ryde, un antrenor fericit! "Jocul a fost pregătit mult mai bine şi sunt mulţumit de echipă"

CM Handbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Tomas Ryde, s-a declarat mulţumit după victoria cu Senegal.

"Pentru mine a fost ceva nou să joc împotriva Senegalului, ele sunt la prima participare. Jocul a fost mult mai bine pregătit, mai ales după felul în care am pierdut primul meci. Am sentimentul că suntem mult mai bine, sunt mulţumit de felul în care am jucat şi de felul în care am jucat în apărare. Sunt mulţumit de echipă, sunt mulţumit de felul în care a jucat Crina", a declarat Tomas Ryde, la conferinţa de presă.

La rândul ei, Crina Pintea a declarat: "Vreau să-mi felicit echipa. A fost un meci foarte dificil. Ştiu jucătoarele din Senegal, le-am întâlnit în Franţa. Vreau să felicit echipa din Senegal, pentru că a jucat foarte bine, dar şi noi am jucat foarte bine. Sunt fericită că am câştigat. Ieri a fost o zi dificilă pentru noi. Mergem pas cu pas, să ne recuperăm şi să vedem ce urmează la meciul următor".

România, victorie cu Senegal, de Ziua Naţională

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut duminică, de Ziua Naţională, prima victorie în grupa C a Campionatului Mondial, scor 29-24 (15-12) cu Senegal. Cristina Neagu a marcat 13 goluri.

Afla mai multe despre: ryde 

viewscnt
Articole similare